Η λαμπερή και άκρως επιτυχημένη τραγουδίστρια της ποπ από τα Μπαρμπέιντος ακολουθεί μία συγκεκριμένη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της, η οποία οφείλεται για τις λαμπερές της εμφανίσεις.

Μέσα σε μόλις τρία βήματα η Ριάνα καταφέρνει να αποκτήσει μια ονειρεμένη επιδερμίδα, κάνοντας τους πάντες να την ζηλεύουν, φυσικά με την καλή έννοια.

Φροντίζει το δέρμα της να είναι πάντα καθαρό

Η RiRi, λοιπόν, για να αποκτήσει αυτήν την άκρως υγιή και αξιοζήλευτη επιδερμίδα αποφεύγει το αλκοόλ, καθώς αφυδατώνει το δέρμα, και καταναλώνει πάρα πολύ νερό. Επίσης, προτιμά το ελαφρύ μακιγιάζ από ένα πιο βαρύ, ενώ προσπαθεί να μην εκτίθεται και σε διάφορες περιβαλλοντικές τοξίνες.

Η περιποίηση του δέρματος είναι το κλειδί

Για να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε θέμα προκύπτει στην επιδερμίδα της, όπως τα διάφορα σκασίματα κατά την διάρκεια της καραντίνας, ακολουθεί αυστηρά και καθημερινά την ρουτίνα περιποίησης του δέρματός της, χωρίς να παραλείπει κανένα από τα απαραίτητα βήματά της.

Χρησιμοποιεί προϊόντα φυσικής προέλευσης

Η Ριάνα αποτελεί φανατική υποστηρίκτρια της βιώσιμης ομορφιάς, γι’ αυτό και δεν χρησιμοποιεί προϊόντα που περιέχουν συντηρητικά, ενώ προτιμά προϊόντα φυτικής προέλευσης και κυρίως εκείνα που χρησιμοποιούν ενώσεις που παράγονται από φύκια.

Τρώει «καθαρά»

Η δημοφιλής τραγουδίστρια γνωρίζει πολύ καλά ότι η «καθαρή» διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην υγεία του δέρματος, και έτσι εντάσσει στην καθημερινότητά της πράσινους χυμούς και νερό, ενώ λέει «όχι» τους εξευγενισμένους υδατάνθρακες και τις τοξίνες.

Έξτρα τιπ: Δεν βγαίνει ποτέ έξω χωρίς το αντιηλιακό της!

TAGS