Αν υπάρχει μια σταρ στον πλανήτη που η καθεμία από εμάς θα ήθελε να της μοιάσει αυτή σίγουρα θα ήταν η Τζένιφερ Λόπεζ. Η Λατίνα σταρ διανύοντας την δεκαετία των 50 έχει καταφέρει να μοιάζει πιο εκρηκτική, σέξι και σαγηνευτική από ποτέ.

Και ενώ ένα μεγάλο μέρος οφείλεται στο άριστα διατηρημένο κορμί και τις εντυπωσιακά θηλυκές της καμπύλες -που ξέρει πολύ καλά πώς να της αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο- σημαντικό ρόλο στην ήδη εντυπωσιακή της εικόνα παίζει και το αψεγάδιαστο πρόσωπό της.

Αν πιστεύετε, λοιπόν, ότι αυτό οφείλεται αποκλειστικά και μόνο σε κρέμες και επεμβατικές τεχνικές κάνετε λάθος, καθώς η σέξι ερμηνεύτρια έχει παραδεχτεί ότι χρησιμοποιεί ένα από τα πιο αγνά και θαυματουργά, όπως αποδεικνύεται, υλικά που όλες έχουμε στην κουζίνα μας. Αυτό δεν είναι άλλο από το ελαιόλαδο, με την Λόπεζ να παραδέχεται ότι πρόκειται για ένα μυστικό που έχει υιοθετήσει από την μητέρα της -το οποίο, μάλιστα, χρησιμοποιούσε και η γιαγιά της εκρηκτικής σταρ.

«Η μαμά, η γιαγιά και οι θείες μου το χρησιμοποίησαν όταν χρειάζονταν λίγη επιπλέον ενυδάτωση στο πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα τους, οπότε η γραμμή ξεκίνησε με αυτό το μικρό οικογενειακό μυστικό», αποκάλυψε η ίδια κατά το λανσάρισμα της νέας σειράς προϊόντων ομορφιάς που φέρουν την υπογραφή της.

Για την ιστορία, το ελαιόλαδο χρησιμοποιείται ως προϊόν ομορφιάς εδώ και αιώνες -οι αρχαίοι Αιγύπτιοι το έβαζαν στο δέρμα τους, ενώ και η Σοφία Λόρεν απολάμβανε λουτρά ελαιολάδου. Σύμφωνα με το wellandgood.com, είναι γεμάτο με βιταμίνες και αντιοξειδωτικά και έχει ενυδατικά και αντιγηραντικά οφέλη, ενώ αποτελεί και μια εξαιρετική προσθήκη σε οποιαδήποτε ρουτίνα φροντίδας του δέρματος με αποτέλεσμα την πιο νεανική και λαμπερή εμφάνισή του.