Αν αγαπάτε τη δράση, τη βία και το δράμα, πρέπει να γνωρίζετε την ταινία του 1983, «Ο Σημαδεμένος». Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από έναν Κουβανό μετανάστη που αναλαμβάνει την ηγεσία ενός καρτέλ ναρκωτικών, ο οποίος σύντομα γίνεται βίαιος καθώς τυφλώνεται από την απληστία του.

Η έπαυλη από τον Σημαδεμένο

 Η ιδέα ξεκίνησε τη δεκαετία του 1930, με ένα βιβλίο και μια ταινία που περιστρέφονταν γύρω από τους νόμους απαγόρευσης στο Σικάγο. Αργότερα, στην έκδοση του 1983, η ταινία μεταπήδησε στα θέματα του εμπορίου ναρκωτικών στη Φλόριντα. Σε σύγκριση με την αρχική έκδοση του 1930, η έκδοση του 1982, με πρωταγωνιστή τον εμβληματικό Αλ Πατσίνο, είχε πολύ καλύτερα κέρδη, κερδίζοντας 65 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, αλλά δεν ήταν μια άμεση επιτυχία. Με την πάροδο του χρόνου η ταινία κέρδισε περισσότερη προσοχή για να γίνει η κλασική ταινία που όλοι, πια, γνωρίζουμε σήμερα.

Ο Σημαδεμένος: Η πολυτελής βίλα του Αλ Πατσίνο πωλείται για 40 εκατομμύρια δολάρια

Σε όλη τη διάρκεια της ταινίας, υπήρχαν πολλές σκηνές που διαδραματίστηκαν στην πολυτελή έπαυλη του Τόνι Μοντάνα, τον οποίο με μεγάλη επιτυχία υποδύθηκε ο Αλ Πατσίνο, στο Μαϊάμι. Το πραγματικό ακίνητο ονομάζεται El Fureidis, αλλά θα είναι πάντα γνωστό ως η έπαυλη «Scarface» -ακόμα και τώρα που η κατοικία επιστρέφει στην αγορά ακινήτων με ζητούμενη τιμή 40 εκατομμυρίων δολαρίων!

Πού βρίσκεται η περίφημη έπαυλη

Η πολυτελής έπαυλη χτίστηκε στις αρχές του 1900 και παρόλο που η ταινία διαδραματίζεται στη Φλόριντα, αυτό το διάσημο κτήμα βρίσκεται στην πραγματικότητα στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, σύμφωνα με το The Sacramento Bee. Και πιο συγκεκριμένα στην κομητεία Σάντα Μπάρμπαρα, όπου ζει μια πληθώρα δημοφιλών celebrities ανάμεσα στους οποίους οι Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι, Όπρα Γουίνφρεϊ κ.α. Γεμάτη τέχνη, ιστορία και μουσεία, η Σάντα Μπάρμπαρα είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για διαμονή στις Ηνωμένες Πολιτείες, αναφέρει το housedigest.com. Η περιοχή βρίσκεται, επίσης, κοντά στον ωκεανό, ένα σημαντικό ατού για τους λάτρεις της θάλασσας.

Ο εξωτερικός χώρος του κτήματος

Ο εξωτερικός χώρος του κτήματος «Scarface» είναι πολύ σημαντικός για το ακίνητο, καθώς καλύπτει σχεδόν 10 στρέμματα γης. Οι αυλές δημιουργήθηκαν με άφθονα σιντριβάνια και αντίστοιχους χώρους καθιστικού. Μια μεγάλη ποικιλία από εξωτικά φυτά κοσμούν, επίσης, τα εξωτερικά τμήματα του ακινήτου, μαζί με τα περίφημα διώροφα αίθρια από τούβλα που αναδεικνύουν το εξωτερικό μέρος του σπιτιού -πρωταγωνίστησαν στη διάσημη γαμήλια σκηνή της ταινίας.

Μέσα στην διάσημη έπαυλη Scarface

Η έπαυλη από τον Σημαδεμένο

Το Fox 5 New York αναφέρει ότι η έπαυλη «Scarface» αποτελείται από 1.100 περίπου τετραγωνικά μέτρα ζωτικού χώρου. Αυτή η κατοικία περιλαμβάνει 7 υπνοδωμάτια και 12 μπάνια, ενώ κάθε υπνοδωμάτιο είναι πολυτελώς εξοπλισμένο με άφθονο χώρο και ντουλάπες που παρέχουν άφθονο οργανωμένο αποθηκευτικό χώρο. Άλλα δωμάτια σε όλο το σπίτι περιλαμβάνουν ένα υπόγειο, μπαρ πρωινού, τραπεζαρία, χώρο εισόδου, καθιστικό κ.α. Η κουζίνα και τα μπάνια είναι σχεδιασμένα με ανοιχτά χρώματα και υλικά, φέρνοντας μια ελαφρώς μοντέρνα εμφάνιση στο παραδοσιακό σχέδιο που χαρακτηρίζει το υπόλοιπο σπίτι. Οι χώροι διακρίνονται, επίσης, και για την κομψότητά τους χάρη στους κρυστάλλινους πολυελαίους που βρίσκονται στα περισσότερα δωμάτια.

Το Realtor.com δείχνει ότι κάθε δωμάτιο σε όλη την έπαυλη περιλαμβάνει, επίσης, μεγάλα παράθυρα που φέρνουν τον κήπο με θέμα τον τροπικό παράδεισο στο σπίτι. Τα παράθυρα προσφέρουν επίσης εκπληκτική θέα στα βουνά και στον ωκεανό πέρα ​​από το κτήμα.

Φωτογραφίες: Realtor.com