Οι Foo Fighters ανακοίνωσαν ότι ακύρωσαν όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες και την περιοδεία στη Νότια Αμερική, καθώς πριν από λίγες μέρες πέθανε ο ντράμερ της πάντας Taylor Hawkins.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συγκροτήματος που δημοσίευσε το Variety, η μπάντα αναφέρει πως «λυπούμαστε και συμμεριζόμαστε την απογοήτευση που δεν θα ιδωθούμε όπως είχε προγραμματιστεί. Αντίθετα, ας αφιερώσουμε αυτόν τον χρόνο για να θρηνήσουμε, να θεραπευθούμε, να πάρουμε κοντά τους αγαπημένους μας και να εκτιμήσουμε όλη τη μουσική και τις αναμνήσεις που δημιουργήσαμε μαζί».

Σημειώνεται, ότι το συγκρότημα είχε προγραμματίσει να περιοδεύσει στη Νότια Αμερική και να εμφανιστεί σε Φεστιβάλ στην Κολομβία την περασμένη Παρασκευή, όταν ο Hawkins παραπονέθηκε για πόνους στο στήθος, ενώ την επόμενη μέρα έφυγε από την ζωή.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει επισημοποιηθεί η αιτία του θανάτου, όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκαν αρκετές ουσίες στον οργανισμό του ντράμερ που φέρεται να οδήγησαν σε διόγκωση της καρδιάς του.