Για το Bachelor και τον λόγο που τελικά δεν είναι μαζί με την Αθηνά, την οποία είχε επιλέξει, μίλησε στη Super Κατερίνα ο Αλέξης Παππάς.

«Με την Αθηνά προσπαθήσαμε να τα βρούμε, αλλά η απόσταση έδειξε ότι δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Και η Αλέσια ήταν στο εξωτερικό, προσπαθήσαμε… Όταν έρχονται καινούργιοι παράμετροι και δημιουργούνται καινούργιες εμπειρίες στη δικιά μου ζωή, δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι τα πράγματα είναι τα ίδια με το παρελθόν» είπε.

«Με την Αθηνά προσπαθήσαμε να τα βρούμε, αλλά η απόσταση έδειξε ότι δεν μπορούμε να είμαστε μαζί», λέει ο Αλέξης Παππάς.

«Με την Αθηνά προσπαθήσαμε να τα βρούμε, αλλά η απόσταση έδειξε ότι δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Και η Αλέσια ήταν στο εξωτερικό, προσπαθήσαμε… Όταν έρχονται καινούργιοι παράμετροι και δημιουργούνται καινούργιες εμπειρίες στη δικιά μου ζωή, δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι τα πράγματα είναι τα ίδια με το παρελθόν».

Η αδιάκριτη ερώτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Όταν άλλαξαν κάποια πράγματα, πήρε άλλη τροπή η ζωή μου και κατ’ επέκταση και η δικιά της ζωή. Με την Αθηνά τα λέγαμε συχνά, αλλά είπαμε από κοινού ότι πληγώνει περισσότερο και τους δυο μας να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε μια επικοινωνία», είπε ο Αλέξης Παππάς.

Στη συνέχεια κλήθηκε να απαντήσει σε μια άκρως αδιάκριτη ερώτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για το αν είχε ολοκληρώσει τη σχέση του με την Αθηνά. «Με την Αθηνά δεν ολοκληρώσαμε τη σχέση μας, δεν έχει να κάνει με στρατηγική. Λίγο παραπάνω αδιάκριτη ήταν η ερώτηση του Ανδρέα για πρώτη επαφή», είπε.