Η Ευρυδίκη έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στη καριέρα της, αλλά και στους άνδρες της ζωή της. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, μίλησε για ένα περίεργο περιστατικό, αφού τραγούδι της, προκάλεσε σοβαρές αντιδράσεις από την πλευρά των Τούρκων.

«Το 1994 εκπροσώπησα την Κύπρο για δεύτερη φορά στη Eurovision με το κομμάτι “Είμαι άνθρωπος κι εγώ” του Γιώργου Θεοφάνους. Μιλούσε από την πρώτη στιγμή στην καρδιά μου, γιατί εξέφραζε κάποια πράγματα που με σημάδευαν. Αυτό το τραγούδι προκάλεσε και κάποιες αντιδράσεις, κυρίως από την πλευρά των Τούρκων. Όταν πήγαμε στην Eurovision είχαμε φτιάξει ένα βιβλιαράκι με ιστορικά γεγονότα και θέλαμε να δείξουμε στους ξένους την ιστορία της Κύπρου», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε γιατί δεν θα πήγαινε ξανά στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού και πρόσθεσε πως «το 2007 μας έκαναν πρόταση από το ΡΙΚ να εκπροσωπήσουμε ξανά την Κύπρο στην Eurovision με απευθείας ανάθεση. Παίζανε πολύ ψηλά το κομμάτι “comme ci, comme ca” στα στοιχήματα και στα προγνωστικά. Τελικά κοπήκαμε στον ημιτελικό. Στενοχωρήθηκα και νομίζω ότι έπαιξε και αυτό ρόλο στην απόφαση μου να μην λάβω ποτέ ξανά μέρος στον διαγωνισμό».