Ο Δημήτρης Μοθωναίος πριν από έναν χρόνο, συγκλόνισε με την εξομολόγησή του για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη σε ηλικία μόλις 6 ετών. Ο ηθοποιός, το μεσημέρι της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό», απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και τη Φαίη Σκορδά. Υπενθυμίζεται, πως ο Δημήτρης Μοθωναίος, είχε επιλέξει να ανοίξει την καρδιά του στη Φαίη Σκορδά και εκείνη εμπιστεύτηκε ώστε να της μιλήσει και να αποκαλύψει τα όσα φριχτά βίωσε.

Ο Γιώργος Λιάγκας, θέλησε να μάθει, αν η σχέση του ηθοποιού με τη μητέρα του άλλαξε μετά τη δημοσιοποίηση της σεξουαλικής κακοποίησης.

«Έχω την αίσθηση ότι και η μητέρα μου χρειάστηκε να το ακούσει πολύ δυνατά για να το καταλάβει με ένα τρόπο. Μιλούσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Έχουν υπάρξει έρευνες που η μητέρα ενός καταγγέλλοντος διαβάζει την γραπτή καταγγελία του παιδιού και τις λέξεις “βιασμός“, “παρενόχληση“, δεν τις διαβάζει καν. Ο μηχανισμός άρνησης είναι τόσο μεγάλος. Ειδικά όταν ένας άνθρωπος είναι μέσα στο σπίτι», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Μοθωναίος.

«Η μητέρα μου είναι μια πολύ ρομαντική ψυχή που δεν μπορούσε να διανοηθεί», κατέληξε ο Δημήτρης Μοθωναίος.