Ο Κύπριος ηθοποιός Κωστάκης Κωνσταντίνου αποκάλυψε ένα περιστατικό που σημειώθηκε στην Κύπρο με πρωταγωνιστή τον Παύλο Χαϊκάλη, με τον οποίο συνεργάστηκε σε θεατρική παράσταση, λέγοντας ότι ούρλιαζε επειδή δεν είχε δικό του καμαρίνι.

Για τη συγκεκριμένη παράσταση μάλιστα ο ηθοποιός δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του με τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι το κοινό του γύρισε την πλάτη κι εκείνος έπαιζε σε θέατρο με 10 θεατές.

«Την ημέρα της θεατρικής πρεμιέρας περιμέναμε το λεωφορείο που θα έφερνε τους Έλληνες ηθοποιούς. Με το που φτάνει ακούω κάτι φωνές από καυγά και ένας συνάδερφός μου υπέθεσε ότι βάλανε τους Έλληνες ηθοποιούς να κάνουν μια μικρή πρόβα. Προσπαθώ να βγω και να πάω στο σημείο κοντά στο λεωφορείο και εκεί ήταν ο κύριος Χαϊκάλης ο οποίος δεν φώναζε, ούρλιαζε», ανέφερε ο Κωστάκης Κωνσταντίνου σε εκπομπή «Ήρθε κι Έδεσε» στο «ΣΙΓΜΑ».

«Δεν ξέρω με ποιον τα έβαλε, δεν γνωρίζω γιατί δεν ήμουν από την αρχή εκεί, φώναζε τέλος πάντων γιατί δεν είχε καμαρίνι. Πώς πας την ημέρα της πρεμιέρας να κάνει ράκος ψυχολογικά τους συναδέρφους σου και να φωνάζεις… Ποιος είσαι; Με την ίδια λογική θα μπορούσα να φωνάζω κι εγώ, αλλά δεν το κάνω ποτέ» πρόσθεσε.