Τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τη γυναίκα του όταν το ενός έτους μωρό τους κόλλησε κορονοϊό περιέγραψε ο Σελίμ Σελτζούκ, γνωστός από τη συμμετοχή του στο MasterChef, στην εκπομπή «Happy Day».

«Το παιδί μου έγινε ενός έτους τα Χριστούγεννα. Νόσησε με κορονοϊό και νοσηλεύτηκε για εννιά μέρες. Πρώτα κόλλησα εγώ και μετά η γυναίκα μου, αλλά εμείς το περάσαμε ήπια γιατί έχουμε εμβολιαστεί. Περάσαμε δύσκολα όταν το μωρό μας νοσηλεύτηκε. Η γυναίκα μου ήταν μαζί με το μωρό αλλά εγώ δεν μπορούσα να το δω. Ζορίστηκα πολύ γιατί συνήθως με κοιτάει και γελάει ενώ εκείνη την περίοδο που μιλούσαμε μέσω ίντερνετ και δεν με κοιτούσε καν» συγκλονίζει ο Σελίμ.

Σε ερώτηση για το πού κόλλησε, ο μάγειρας είπε ότι μάλλον έγινε όταν βγήκαν με τα παιδιά από το MasterChef.

Τέλος ανέφερε ότι κλείνει το εστιατόριό του την περίοδο των εορτών έτσι ώστε και ο ίδιος και οι εργαζόμενοι να περνούν αυτές τις μέρες με την οικογένειά τους. «Όταν δούλευα σε διάφορα μαγαζιά που δεν έκλειναν για τα Χριστούγεννα, είχα ορκιστεί ότι όταν ανοίξω το δικό μου εστιατόριο, δεν θα το ανοίγω στις γιορτές» είπε χαρακτηριστικά ο Σελίμ Σελτζούκ.