Θετικός στον κορονοϊό εντοπίστηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά τη διενέργεια μοριακού τεστ. Ο τραγουδιστής, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς του φίλους πως είναι θετικός στον κορονοϊό, πως έχει ήπια συμπτώματα σα να είναι απλά κρυωμένος και πως έχει κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου.

Επίσης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έκανε γνωστό πως η παράσταση που ήταν να πραγματοποιήσει με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Christmas Theater αναβάλλεται για τις 12 Ιανουαρίου.

«Φίλες και φίλοι γεια σας. Εύχομαι να είστε όλοι καλά. Εγώ σήμερα παρ’ όλο που είμαι πλήρως εμβολιασμένος, μετά από διενέργεια μοριακού τεστ βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό. Τα συμπτώματα είναι ήπια, σαν ένα ελαφρύ κρυολόγημα. Να προσέχετε όπως θα συνεχίσω να προσέχω και εγώ. Εκ των πραγμάτων και αναγκαστικά η αυριανή μας παράσταση με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη αναβάλλεται για την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου. Σας εύχομαι υγεία, να είστε πάντα ασφαλείς, να προσέχετε. Με την ελπίδα ότι αυτό θα τελειώσει. Χρόνια πολλά» είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο βίντεο που δημοσίευσε.