Η σκέψη και μόνο ότι δύο άνθρωποι θα παντρευτούν και δε θα καταφέρουν να συνεχίσουν μαζί είναι ο χειρότερος εφιάλτης της Κατερίνας Λέχου.

Η γνωστή ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Το Νησί» δηλώνει ότι φοβάται να παντρευτεί.

«Δεν κάνω σχέδια για τίποτα στη ζωή μου. Μου φαίνομαι γελοία όταν σχεδιάζω πράγματα. Τον φοβάμαι το γάμο. Εάν δε φοβόμουν το γάμο, θα είχα παντρευτεί οκτώ φορές. Κι αυτό γιατί έχω κακή εικόνα για το γάμο, κακή εικόνα για τις σχέσεις και δεν τολμάω πια να ρωτήσω ένα φίλο μου για παράδειγμα τι κάνει η σύντροφός του. Με κοιτάζει με μισό μάτι και μου λέει… χώρισα».

Αποκάλυψε ότι έχει φτάσει ένα βήμα πριν από την εκκλησία, όχι μία, όχι δύο, αλλά οκτώ φορές σήμερα το πρωί στο «Πρωινό mou» με το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Μίλησε ακόμη για τις σχέσεις, τον έρωτα και τα προσωπικά της. «Με ρωτάνε πολύ συχνά για παράδειγμα, εάν είμαι ερωτευμένη. Δε μπορείς να είσαι συνέχεια ερωτευμένος. Θα πεθάνεις. Ακόμη και με τον ίδιο άνθρωπο, όχι με διαφορετικό. Η φύση και η νομοτέλεια που τη διέπει, έχουν προνοήσει ούτως ώστε κάποια στιγμή και το σώμα και η ψυχή να ξεκουράζονται. Δε γίνεται διαφορετικά» είπε.

Αποκάλυψε ακόμα ότι έχει κάνει ψυχανάλυση για έξι χρόνια και πόσο πολύ τη βοήθησε αυτή η διαδικασία. «Έχω ηρεμίσει τώρα. Έχω ανάγκη από ηρεμία όμως. Μου αρέσει να σιωπώ, να είμαι πολλές ώρες μόνη μου χωρίς να μιλάω. Να μην ακούω καν μουσική. Να μη μιλάω καθόλου, να είμαι στην απόλυτη ησυχία. Ακόμη και η μουσική πλέον με ενοχλεί».