Η Τζολίν Ντίαζ, γνωστή και ως «η πιο hot μητέρα του κόσμου» αποκάλυψε πως βγαίνει διπλά ραντεβού με την κόρη της. Η 44χρονη γυναίκα από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ έγινε διάσημη μέσω των social media πριν από ένα χρόνο χάρη στην εκπληκτική ομοιότητά της με την 21χρονη κόρη της Μίλανι Παρκς. Έκτοτε έχει αποκτήσει χιλιάδες ακόλουθους στους λογαριασμούς της στο Instagram καθώς και στο κανάλι της στο Youtube.

Τώρα, οι δύο τους λέει, μπαίνουν σε εφαρμογές γνωριμιών και βγαίνουν μαζί ώστε να περάσουν από… κόσκινο τους ενδιαφερόμενους. «Όταν βλέπουμε και οι δύο ανθρώπους, πηγαίνουμε συχνά για μπόουλινγκ, σινεμά, πεζοπορίες στην παραλία», είπε η Ντίαζ στο Jam Press. «Η Μίλανι ζητά τη συμβουλή μου για τα ραντεβού συνέχεια. Μου αρέσει που εμπιστεύεται τις συμβουλές που δίνω. Νιώθω ότι είναι ισορροπημένη στα ραντεβού και χαίρομαι που οι εμπειρίες μου μπορούν να τη βοηθήσουν», δήλωσε.

Ανέφερε επίσης πως την ίδια τη φλερτάρουν νεότεροι άνδρες, αλλά απορρίπτει τους πολύ νεαρούς καθώς θα μπορούσαν να είναι φίλοι της κόρης της. «Η ηλικία για μένα δεν παίζει ρόλο. . . αλλά δεν θέλω να βγω ραντεβού με ένα “boy-toy”», πρόσθεσε. «Δεν θα σκεφτόμουν ούτε κατά διάνοια να βγω με κάποιον που είναι αρκετά νέος ώστε να είναι φίλος με την κόρη μου».

Οι ώριμοι άντρες που αναζητούν την αγάπη και ενδιαφέρονται για την Ντίαζ πρέπει να πληρούν τα αυστηρά της κριτήρια. «Ελκύομαι από φιλόδοξους, με κίνητρα άντρες, κάποιον που έχει αυτοπεποίθηση, έχει θετική προοπτική και μπορεί να επικοινωνεί καλά», συμπλήρωσε.