Στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ βρέθηκε καλεσμένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μεταξύ άλλων τόνισε πως: «Δεν ήμουν ποτέ μόνο μοντέλο». Μιλώντας για την εκπομπή που κάνει τη φετινή σεζόν, το «Style Me Up» ανέφερε ότι: «Η εκπομπή που κάνουμε φέτος έχει να κάνει με τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν ένα δώρο στον εαυτό του. Μόνο και μόνο που προσφέρουμε κάτι και κάνουμε ανθρώπους χαρούμενους και σ’ αγκαλιάζει είναι πάρα πολύ ωραίο».

Ένα μεγάλο κεφάλαιο της επαγγελματικής της πορείας, είναι το GNTM. «Το GNTM ήταν σίγουρα πιο κοντά σε μένα. Ήταν η δουλειά μου, μου ήταν πολύ εύκολο, πολύ ευχάριστο, δεν σκεφτόμουν πόσην ώρα ήμουν εκεί. Περνάγανε 3 μέρες γυρισμάτων και κανείς δεν είχε καταλάβει κάτι. Ήταν μια ωραία συνθήκη. Το Pop up ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα. Ήταν μια ζωντανή εκπομπή που δεν είχα ιδέα πώς πρέπει να το κάνω. Δεν ντρέπομαι να το πω» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τα νούμερα τηλεθέασης

 «Τα νούμερα τα παρακολουθώ. Είναι η δουλειά μου. Ομολογώ ότι μια μέρα έτυχε να τα ξεχάσω. Δεν με επηρεάζει. Συμμετέχουν πολλοί παράγοντες στην τηλεθέαση. Τα βάζεις κάτω και σιγά σιγά το φτιάχνεις στην πορεία» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου  και πρόσθεσε: «Από αυτά που βλέπω τώρα στην τηλεόραση τα περισσότερα είναι σχολιαστικά. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να το κάνω δεύτερη χρονιά το περσινό, ήταν λίγο βαρύ. Μου έκατσαν βαριές όλες οι συνθήκες του ’21. Γι ‘ αυτό είπαμε, μόνο εκπλήξεις».