Τους διάσημους φίλους της προσκάλεσε η Diesel το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο κατάστημα του Golden Hall για να παρουσιάσει τα ολοκαίνουριa Joggjeans, αν είδατε #joggjeans στα timelines των φίλων σας είναι από το event της Diesel.

Πληθώρα από celebrities της ελληνικής showbiz έδωσε το παρών για να υποδεχθεί τη νέα σειρά του πολυαγαπημένου ιταλικού brand.

Από τον Θοδωρή Μαραντίνη, το Νίκο Βουρλιώτη και το Μάνο Ιωάννου, μέχρι ό,τι πιο hot κυκλοφορεί στο ελληνικό modelling –ανάμεσά τους η Σταρ Ελλάς 2014 Ισμήνη Νταφοπούλου και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου -όλοι παρευρέθηκαν στο πάρτι για να δουν αποκλειστικά από κοντά τα νέα τζιν- φούτερ.

Η ατμόσφαιρα που είχε δημιουργήσει η Diesel φοβερή, καθώς με το που έμπαινες στο κατάστημα αυτομάτως ένιωθες ότι βρισκόσουν σε κάποιο πάρτι.

Τρομερά cocktails που χρωμάτιζαν τη γλώσσα μπλε-πράσινη, ζωγράφος της σχολής Καλών Τεχνών που μέσα σε 10′ σχεδίαζε το πορτραίτο των καλεσμένων αλλά και επιλεγμένη μουσική ήταν ό,τι καλύτερο για το απόγευμα της Πέμπτης! Γι αυτό και από το ραντεβού με τη Diesel δεν έλειπε κανείς!


Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!