«Από τότε που βγήκε το κινητό και τραβάμε selfie, όσοι θέλουν αυτόγραφο τραβάνε selfie» είπε ο Γιώργος Ματαράγκας στην κάμερα της εκπομπής «Love It» το πρωί της Παρασκευής (03/12) και θυμήθηκε πως την εποχή που πρωταγωνιστούσε στη «Λάμψη» υπέγραφε πολλά αυτόγραφα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ματαράγκας σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Η Λάμψη ήταν μια επιτυχία που πιστεύω ότι δεν θα ξαναγίνει. Δύσκολα θα γίνει γιατί δεν ξέρω αν έχει βγει άλλος μυθοπλάστης στην Ελλάδα σαν τον Νίκο Φώσκολο. Τα νούμερα έχουν τεράστιες διαφορές με τα νούμερα που κάνουν οι σημερινές σειρές».

Το άγνωστο περιστατικό από γύρισμα στα Μέθανα

«Δεν θα ξεχάσω μια φορά που παίζαμε στα Μέθανα και εκεί είναι πιο ηλικιωμένοι οι άνθρωποι που κάνουν διακοπές. Περπατούσα στην παραλία, με πετυχαίνει μία και λέει “α ο Πάρης Βελίδης”. Βγήκαν λοιπόν όλοι στα παράθυρα και χειροκροτούσαν μέχρι να φύγω και να εξαφανιστώ» θυμήθηκε ο Γιώργος Ματαράγκας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.