Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτό το διάστημα ο ηθοποιός Σαούν Τουμπ για τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της σειράς «Τεχεράνη». Ο Ιρανο-αμερικανός ηθοποιός Σαούν Τουμπ μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» για τα γυρίσματα τα οποία πραγματοποιούνται σε διάφορα σημεία στην Ελλάδα, την υποψηφιότητα για το βραβείο ΕΜΜΥ, την πρόκληση της ελληνικής γλώσσας, ενώ αποκάλυψε ότι στην Αθήνα θα βρίσκεται σε λίγες ημέρες και η Γκλεν Κλόουζ.

«Το απολαμβάνω, χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ, αγαπώ την Ελλάδα» ανέφερε αρχικά ο Σαούν Τουμπ και πρόσθεσε πως για να κάνει κάποιος καριέρα ηθοποιού στο Χόλυγουντ: «Δεν έχει να κάνει μόνο με επαφές, προφανώς χρειάζεται να έχει κάποιο ταλέντο, η τύχη όμως παίζει σημαντικό παράγοντα. Εγώ πιστεύω πως το σύμπαν μου φέρνει αυτό που χρειάζομαι».

Στην Ελλάδα και η Γκλεν Κλόουζ

Τους τελευταίους τρεισήμισι μήνες, ο Σαούν Τουμπ βρίσκεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της σειράς «Τεχεράνη» ενώ αναμένεται να ολοκληρωθούν περίπου σε ενάμιση μήνα. Όπως είπε ο ηθοποιός, τα γυρίσματα πραγματοποιούνται σε όλη την Αθήνα ενώ αποκάλυψε πως στον δεύτερο κύκλο της «Τεχεράνης» θα συμμετάσχει η Γκλεν Κλόουζ η οποία θα έρθει στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες.

«Είχε έρθει νωρίτερα για κάποια γυρίσματα, ασχολείται παράλληλα με ένα άλλο project, έπρεπε να φύγει αλλά θα επιστρέψει και πάλι. Είναι υπέροχο να την έχουμε στην σειρά» είπε ο ηθοποιός.

Ο Σαούν Τουμπ μαθαίνει Ελληνικά για τις ανάγκες του ρόλου του και παραδέχθηκε πως η ελληνική γλώσσα είναι πάρα πολύ δύσκολη. «Έχω βρεθεί σε πάνω από 20 διαφορετικές χώρες, ο Θεός να σας ευλογεί, αλλά δεν καταλαβαίνω τη γλώσσα σας. Σε κάθε γλώσσα το όχι είναι no, αυτό που με μπερδεύει είναι πως στα Ελληνικά το no ακούγεται όπως το ναι!» είπε ο ηθοποιός.

Το σχόλιο για το δυστύχημα στα γυρίσματα της ταινίας του Άλεκ Μπάλντουιν

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο δυστύχημα το οποίο έγινε στα γυρίσματα της ταινίας του Άλεκ Μπάλντουιν. «Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας πρόκειται για ατυχές ατύχημα. Αυτό σπάνια συμβαίνει. Πάντα υπάρχουν δυο άνθρωποι που έρχονται και δείχνουν τη λειτουργεία του όπλου στον ηθοποιό. Ακόμα προσπαθούν να καταλάβουν πώς βρέθηκε η σφαίρα καθώς στο γύρισμα δεν χρησιμοποιούμε σφαίρες» ανέφερε ο Σαούν Τουμπ.