Ο Χρίστος Αντωνιάδης, θυμήθηκε την συμμετοχή του στην σειρά του MEGA «Οι Δύο Ξένοι», ως καλεσμένος της εκπομπής «Τι Λες Τώρα».

«Πραγματικά ήταν υπέροχα, όταν συμμετείχα στους «Δύο Ξένους». Δεν καταλάβαινα τί μου συνέβαινε τότε, αλλά αυτά τα καταλαβαίνεις εκ των υστέρων», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Για το πώς προέκυψε αυτή η συμμετοχή, ο τραγουδιστής ανέφερε: « Από την εταιρεία δίσκων που ήμουν τότε προέκυψε η πρόταση, ήρθαν σε διαπραγματεύσεις και συνέβη. Αρχικά ήταν να πάει κάποιος άλλος στη θέση μου αλλά κάτι συνέβη, δε ξέρω τί, με αποτέλεσμα να μου έρθει ένα σενάριο και με μεγάλη μου χαρά το έκανα. Ήταν το δεύτερο σίριαλ που έκανα στο MEGA. Το πρώτο ήταν το «Εμείς και εμείς».

Διαβάζοντας το σενάριο, ενθουσιάστηκα. Τρελαίνομαι να παίζω σε σίριαλ, έχω παίξει σε 4, είναι η μεγαλύτερή μου χαρά», πρόσθεσε ενώ αποκάλυψε πως «τα πήγε» στις ερωτικές σκηνές με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου!

«Έχω παίξει σε 3 επεισόδια. Την πρώτη φορά ήμουν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή, και μετά σε άλλα δύο. Δεν ήξερα ότι θα έχει ερωτικές σκηνές, και είχα ένα δεσμό τότε και ήταν λίγο περίεργη η θέση μου. Εννοείται πως ήταν τελείως επαγγελματικό όλο αυτό με το φιλί αλλά εγώ όντας μη επαγγελματίας, μετά από μισή ώρα που φιλιόμασταν «κάπως» ένιωσα! Δεν το λέω πονηρά!», δήλωσε.

«Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι υπέροχη ηθοποιός και ήξερε πολύ καλά τι έπρεπε να κάνει, εγώ ήμουν ο ερασιτέχνης. Η εμφάνισή μου στους «Δύο Ξένους» με βοήθησε πολύ στην καριέρα μου», πρόσθεσε.

Για τα επαγγελματικά βήματά του
Ο Χρίστος Αντωνιάδης θα ξεκινήσει τα γυρίσματα του νέου του τραγουδού, σε στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια και μουσική του Γιώργου Μαργέτη, και παράλληλα κάνει κάποιες εμφανίσεις