Το βράδυ της Παρασκευής (12/11), έκανε πρεμιέρα η εκπομπή «Idols» και ο Σάκης Ρουβάς παρουσίασε το πρώτο μέρος του αφιερώματος – ντοκιμαντέρ στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Μεταξύ άλλων, για την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε ο Γιώργος Χατζηνάσιος ο οποίος εξιστόρησε μια συγκινητική ιστορία από την περίοδο που εκείνη ήταν στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Γιώργος Χατζηνάσιος σημείωσε πως: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήθελε την αγάπη του κόσμου και την κέρδισε βέβαια. Και στο τέλος την κέρδισε πάρα πολύ. Θυμάμαι πως όταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ πήγε στον θάλαμο που ήταν άρρωστη, στα τελευταία της, ήταν από πάνω της και αυτή δεν μπορούσε να μιλήσει από την αδυναμία. Καθόλου, τίποτα. Και της είπε ο Δημήτρης, “σήκω ρε Πίπη να φύγουμε”. Και αυτή δεν μπορούσε να μιλήσει και έκανε μόνο ένα νεύμα».

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος συγκινήθηκε κατά την εξιστόρηση του και συνέχισε λέγοντας: «Σαν να του έλεγε, “σε ακούω που μου μιλάς”. Μια πολύ συγκινητική σκηνή. Υπήρχαν όμως και πολλές άλλες χαρούμενες».

«Δεν φτάνει που χωρίσαμε, μου πήρες και την γυναίκα μου»

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος θυμήθηκε και ένα τραπέζι που είχε κάνει η Αλίκη Βουγιουκλάκη στο σπίτι της και το πείραγμα που δέχθηκε από τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Μετά τις πρεμιέρες που κάναμε, η Αλίκη ήθελε να μας καλέσει και να μας κάνει το τραπέζι. Σε αυτά τα τραπέζια ήταν και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με την δεύτερη γυναίκα του, η οποία είχε γίνει κολλητή με την Αλίκη. Οπότε ήταν έξαλλος και κάποια στιγμή της λέει, “ρε Αλίκη δεν φτάνει που χωρίσαμε, μου πήρες και την γυναίκα μου;”» θυμήθηκε ο Γιώργος Χατζηνάσιος.