Πρεμιέρα έκανε η εκπομπή του Σάκη Ρουβά στον ΣΚΑΪ, «Idols». Το πρώτο επεισόδιο των αφιερωμάτων – ντοκιμαντέρ ήταν γεμάτο «Αλίκη Βουγιουκλάκη». Ο Σάκης Ρουβάς, λίγο μετά τις 21:00 υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό στην εκπομπή και αμέσως μίλησε για το αφιέρωμα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Η λάμψη της ήταν έμφυτη. Την ακολούθησε από τα πρώτα της βήματα και δεν την εγκατέλειψε ποτέ. Οι ταινίες εξακολουθούν να προβάλλονται από την τηλεόραση και να συγκινούν γενιές και γενιές που μεγάλωσαν και συνεχίζουν να μεγαλώνουν μαζί της. Ο Τύπος δεν έπαψε ποτέ να ασχολείται μαζί της. Μια προσωπικότητα σύμβολο, μια σταχτοπούτα με χρυσά μαλλιά. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ξεπέρασε όχι μόνο την γυναίκα και την ηθοποιό αλλά και τον τίτλο της εθνικής σταρ» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σάκης Ρουβάς

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μίλησε για το χωρισμό των γονιών του

Για τη μητέρα του, Αλίκη Βουγιουκλάκη και την σχέση της, με τον πατέρα του, Δημήτρη Παπαμιχαήλ μίλησε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ο οποίος αναφέρθηκε και στην σκληρή περίοδο του διαζυγίου του ζευγαριού.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μεταξύ άλλων σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Ήταν σκληρή εκείνη η περίοδος γιατί είδα και σκληρές σκηνές μέσα στο σπίτι. Όταν είσαι πέντε, έξι και βλέπεις τους γονείς σου να πιάνονται στα χέρια, κάποια πράγματα σου μένουν χαραγμένα στη μνήμη. Σου μένει σίγουρα ένα τραύμα. Το κουβαλάς αυτό το τραύμα. Είναι δύσκολο μετά να σου φύγει αυτό».

«Η Αλίκη είχε με τον Δημήτρη μία σχέση στην οποία μία τσακωνόντουσαν και μία ήταν μαζί. Έζησαν όμως και ωραίες στιγμές, δεν ήταν μόνο οι τσακωμοί» είπε ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.