Η Πάρις Χίλτον ντύθηκε νύφη και παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Κάρτερ Ριμ σε μια πολυτελή τελετή στο κτήμα του παππού της Μπάρον στο Μπελ Αιρ. Λαμπεροί καλεσμένοι παραβρέθηκαν στην τελετή, με την 40χρονη κληρονόμο να αναρτά μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram με το εντυπωσιακό νυφικό Oscar de la Renta που επέλεξε.

«Το για πάντα μου ξεκινά σήμερα… 11/11 #JustMarried #ForeverHiltonReum», έγραψε η Πάρις Χίλτον. Στη φωτογραφία ξεχωρίζει και το εντυπωσιακό δαχτυλίδι των αρραβώνων της που φορά στο χέρι.

Η Πάρις και ο Κάρτερ ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Φεβρουάριο μετά από σχέση ενός περίπου χρόνου.

Μια πηγή δήλωσε στο E! ότι η Πάρις Χίλτον διάλεξε το νυφικό της «αργά χθες το βράδυ», προσθέτοντας ότι η ίδια και ο νέος σύζυγός της δέχτηκαν «πολλή στήριξη και αγάπη» καθώς έφταναν στη μεγάλη μέρα της ζωής τους.

Μπροστά σε φίλους και συγγενείς το ζευγάρι αντάλλαξε τους όρκους αγάπης.

Μια τεράστια ξύλινη κατασκευή τοποθετήθηκε σε εξωτερικό χώρο και αποτελεί την πίστα, ενώ δημιουργήθηκαν και συνθέσεις λουλουδιών στα σχήματα των αρχικών της νύφης και του γαμπρού.

Σύμφωνα με το Page Six, οι εορτασμοί του γάμου θα είναι τριήμεροι. Η πρώτη ημέρα ξεκίνησε με μια δεξίωση στο κτήμα. Θα ακολουθηθεί σήμερα, Παρασκευή, μια μεγάλη γιορτή στην προβλήτα της Σάντα Μόνικα και το Σάββατο θα γίνει μία ακόμη δεξίωση.