Για πρακτικό λόγο χρησιμοποίησε το χρηματικό έπαθλο που συνοδεύει το βραβείο «Δημήτρης Χορν» ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, αποκάλυψε, στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, πως χρησιμοποίησε τα χρήματα αυτά για να ξεχρεώσει την εφορία:

«Το πρώτο πράγμα που συνέβη όταν πήρα το ποσό, ήταν να πάω να ξεπληρώσω την εφορία, γιατί χρωστούσα ένα εξάμηνο. Αυτό είναι μια αλήθεια. Από εκεί και πέρα όμως, με βοήθησε να είμαι πιο σίγουρος την ώρα της δουλειάς μου. Να μην έχω πια τόσο άγχος. Γιατί όλοι οι ηθοποιοί είμαστε πολύ ανασφαλή πλάσματα και έχουμε την ανάγκη επιβεβαίωσης από τον κόσμο, και οι περισσότεροι, από τον ίδιο τον χώρο. Με ηρέμησε αρκετά που όλοι είπαν ότι το άξιζα». Για να καταλήξει λέγοντας ότι «ένα βραβείο είναι επιβράβευση και για την πορεία και για την προσπάθεια, και για το ταλέντο, και για τις θυσίες που έχουμε κάνει όλοι γι΄αυτή την δουλειά, γιατί ο κόσμος έχει μια μικρή ψευδαίσθηση ότι έχουμε λύσει όλα μας τα προβλήματα, αλλά δεν είναι έτσι. Τουλάχιστον σου γλυκαίνει λίγο την ψυχή και σε κάνει να είσαι πιο δυνατός».

Δείτε το βίντεο

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.