Είναι από τις πιο δημοφιλής τραγουδίστριες του πλανήτη, 9η στη λίστα των ισχυρών γυναικών παγκοσμίως, κι όμως βάζει τα κλάματα, όταν σκέφτεται πώς είναι η ζωή της. Πρόκειται για την Beyonce, η οποία θα κυκλοφορήσει DVD με τίτλο «I am…». Στο συγκεκριμένο dvd θα δούμε ιδιαίτερες στιγμές από τη ζωή της εκρηκτικής σταρ και παρασκήνια με… δάκρυα και λυγμούς.

«Γιατί ο Θεός μου έδωσε αυτή τη ζωή», αναρωτιέται η σταρ, η οποία όπως αποκάλυψε, κυκλοφορεί αυτές τις προσωπικές στιγμές της για να δουν οι φαν την άλλη πλευρά της ζωής της. Μια άλλη συγκινητική στιγμή του DVD είναι όταν η Beyonce αισθάνεται ότι θα καταρρεύσει. «Είμαι λυπημένη, γιατί κανείς δεν ανησυχεί για το σώμα μου και την υγεία μου. Εννέα μέρες δεν έχω ξεκουράσει τη φωνή μου, το σώμα μου, το μυαλό μου» είναι μερικά λόγια από το ξέσπασμα της σταρ.

Μια άλλη ιδιαίτερη στιγμή στο DVD είναι όταν η Beyonce βρίσκεται στην Κίνα. Κοιτάζοντας από το παράθυρο της σουίτας της βλέπει πληθώρα ανθρώπων να περνούν, αλλά η ίδια αισθάνεται μόνη. «Ήθελα να μιλήσω σε κάποιον, οπότε άνοιξα το κομπιούτερ μου», παραδέχεται η σταρ.

Για το θέμα της μητρότητας λέει ότι δεν νοιώθει ακόμη έτοιμη, καθώς υπάρχουν και άλλα πράγματα που θέλει να κάνει στη ζωή της. Στο DVD εμφανίζεται αρκετές φορές άβαφη, ενώ πρόκειται να δούμε και συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές με τον άντρα της, Jay Z. Το «I am…» θα κυκλοφορήσει στα τέλη Νοεμβρίου.