Η τελετή ήταν ιδιωτική. Παρόλα αυτά πλήθος celebrtities βρέθηκε στην εκκλησία του Αγ. Ιγνατίου στο Μανχάταν για να πει το τελευταίο «αντίο» τον Όσκαρ ντε λα Ρέντα.

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας «έφυγε» προ περίπου 15 ημερών, σε ηλικία 82 ετών, αλλά κηδεύτηκε χθες. Στην τελετή έδωσε το παρών πλήθος διασήμων, συγγενών και φίλων του. Η σύζυγος του Ανέτ υποβασταζόμενη από τον υιοθετημένο γιο του μετρ της μόδας, δεχόταν τα συλλυπητήρια ανθρώπων της μόδας, του κινηματογράφου και των μίντια, που συνόδευσαν τον ντε λα Ρέντα στην τελευταία του κατοικία.

Όλοι ήταν εκεί για να τον αποχαιρετήσουν. Μεταξύ αυτών, οι σχεδιαστές Βαλεντίνο, Ντόνα Κάραν, Μάικλ Κορς, Βέρα Γουάνγκ, Τόμι Χίλφινγκερ, Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ, η καταξιωμένη φωτογράφος Άνι Λίμποβιτς, η «σιδηρά κυρία» της «Vogue», Άννα Γουίντορ, μοντέλα που είχαν συνεργαστεί μαζί του, αλλά και ηθοποιοί, όπως ο Χιού Τζάκμαν που συνοδευόταν από τη σύζυγο του.

Στην τελετή παραβρέθηκε και η Χίλαρι Κλίντον, η οποία είχε φορέσει ουκ ολίγες δημιουργίες του Όσκαρ ντε λα Ρέντα όσο ήταν Πρώτη Κυρία. Εκεί ήταν και η κόρη της Τσέλσι. Η αγαπημένη του «μούσα» Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν κατάφερε να δώσει το παρών, καθώς βρίσκεται σε επαγγελματικό ταξίδι στην Ιταλία, αλλά εκπροσωπήθηκε από τον σύζυγό της, Μάθιου Μπρόντερικ.

Η Άννα Γουίντορ.

Η Άνι Λίμποβιτς.

Η Χίλαρι Κλίντον.

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ

Ο Μάθιου Μπρόντερικ.

Ο Ραλφ Λόρεν.

Η σύζυγος του εκλιπόντα Ανέτ ντε λα Ρέντα.

Ο Χιου Τζάκμαν και η σύζυγος του.

Η Μπάρμπαρα Γουόλτερς.