H Κέιτ Μίντλετον, η, εμφανίστηκε σήμερα για πρώτη φορά δημοσίως αφότου ανακοινώθηκε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, υποδεχόμενη τον πρόεδρο της δημοκρατίας της Σιγκαπούρης Τόνι Ταν στο Λονδίνο.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ, η οποία υποφέρει από έντονες ναυτίες -όπως ακριβώς πριν από τη γέννηση του πρώτου της γιου, του πρίγκιπα Γεωργίου- δε μπορούσε μέχρι σήμερα να εκπληρώσει τις δημόσιες υποχρεώσεις της μετά την δημοσιοποίηση της εγκυμοσύνης της στις 8 Σεπτεμβρίου. Όμως σήμερα η δούκισσα, που διανύει τη 12η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και την οποία συνόδευε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, έμοιαζε να αισθάνεται καλά ενώ υποδεχόταν τον πρόεδρο Ταν και τη σύζυγό του στο ξενοδοχείο Ρόγιαλ Γκάρντεν του Λονδίνου.

Η σύζυγος του προέδρου Ταν δήλωσε ότι χαίρεται με την παρουσία της Κέιτ και εκείνη απάντησε: «Κι εγώ επίσης. Ανυπομονούσα να βγω έξω». Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ ανακοίνωσαν επίσημα χθες ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους «τον Απρίλιο 2015». Είτε είναι αγόρι ή κορίτσι, το δεύτερο παιδί του ζευγαριού θα είναι στην τέταρτη θέση στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, πίσω ακριβώς από τον αδελφό του Γεώργιο, που θα κλείσει τους 15 μήνες αύριο.