Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρέθηκε η απρόσμενη συνάντηση της Kate Moss με την Lindsay Lohan, σε ένα κλαμπ του Λονδίνου, με τις δύο να τσακώνονται άγρια μπροστά στους έκπληκτους θαμώνες.

Όπως αναφέρει η σκανδαλοθηρική εφημερίδα «The Sun» η αιτία του τσακωμού ήταν ένας άνδρας, ο Jamie Hince, σύζυγος της Moss!

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο σύζυγος του διάσημου μοντέλου, που είναι κιθαρίστας του συγκροτήματος «The Kills» είχε πρόσφατα συνεργαστεί σε ένα βιντεοκλίπ με την Lohan, με την ηθοποιό να του κάνει συχνά κλήσεις στο κινητό, κάτι που έκανε την Moss να ζηλεύει υπερβολικά…

Με την άφιξη της Lindsay στη βρετανική πρωτεύουσα, όπου και θα πρωταγωνιστεί στο θέατρο για την παράσταση «Speed The Plow» μια συνάντηση των 3 ήταν… αναπόφευκτη!

Μόλις η διάσημη ηθοποιός πήγε να μιλήσει στον Hince, ποιος είδε την Kate και δεν φοβήθηκε! Άρχισε να φωνάζει και να εκτοξεύει ύβρεις και απειλές προς την Lohan που ανταπέδωσε τους χαρακτηρισμούς.

Οι δυο φαίνεται πως θα συνεχίσουν να απασχολούν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, αφού μια ενδεχόμενη επόμενη συνάντησή τους δεν αποκλείεται, αφού η Lindsay Lohan θα παραμείνει για αρκετούς μήνες στο Λονδίνο…