Σε κάτι που πρέπει να ξαναπούμε για να γίνει σαφές, η Τζέιν Φόντα έδιωξε μια αρκούδα-απρόσκλητο επισκέπτη στην οικία της ανοίγοντας το μπουρνούζι και επιδεικνύοντας το στήθος της!

Απίστευτο κι όμως αληθινό, καθώς η ιστορία έγινε γνωστή από την ίδια τη θρυλική ηθοποιό και βασίλισσα άλλοτε του fitness.

Κάνοντας babysitting λοιπόν στον εγγονό της στο απομονωμένο ησυχαστήριό της στο Νέο Μεξικό, ανακάλυψε μια ωραία πρωία έντρομη μια αρκούδα μέσα στην οικία της, η οποία κατευθυνόταν λέει προς το υπνοδωμάτιο με σκοπό να αρπάξει τον μικρό.

Και σε κάτι που θα έκανε κάθε φυσιολογικός άνθρωπος εξάλλου σε μια τέτοια επείγουσα κατάσταση, άνοιξε το μπουρνούζι και αποκάλυψε στην αρκούδα το γυμνό της σώμα, τρέποντάς τη έτσι σε φυγή!

«Σκέφτηκα, τι να κάνω; Δεν ήξερα πού ήταν το όπλο μου και δεν είχα χρόνο να το ψάξω. Άνοιξα λοιπόν το μπουρνούζι μου και φώναξα ‘‘γκρρρρ’’. Δεν ήταν το στήθος, ήταν η κραυγή μου που τρόμαξε την αρκούδα, η οποία ούρησε στο χαλί»!

Παρά τη γενναία παράσταση της Φόντα όμως, η αρκούδα δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη: «Είχε μισοβγεί από την πόρτα όταν σταμάτησε, κι εγώ την έσπρωξα έξω και μετά της έκλεισα στα μούτρα την τζαμένια πόρτα».

Τώρα λοιπόν όλοι ξέρουν το μυστικό του πώς διώχνεις μια αρκούδα από το σπίτι σου. Αχρείαστο να είναι…