Σε ένα είδος ακτιβιστικής δράσης που όλοι οι άντρες του πλανήτη θα προσυπέγραφαν, και με το παραπάνω, η κόρη των Bruce Willis και Demi Moore όργωσε γυμνόστηθη τους δρόμους της Νέας Υόρκης για να μπει στο μάτι του Instagram.

Η 22χρονη Scout Willis επέδειξε λοιπόν αγέρωχα και υπερήφανα τα καλούδια της σε όλο το Μανχάταν για να διαμαρτυρηθεί για τη σεμνοτυφία του Instagram και τη λογοκρισία που επιβάλει στο γυμνό.

Και βέβαια πόσταρε τις δύο επίμαχες φωτογραφίες σε ανταγωνιστική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter! Με hashtag «ελευθερώστε τη θηλή» (#FreeTheNipple), η Scout σχολίασε στη φωτογραφία: «Αυτό που το @instagram δεν θα σας αφήσει να δείτε», για να προσθέσει στην επόμενη με νόημα: «Νόμιμο στη Νέα Υόρκη, όχι όμως στο @instagram»!

Και βέβαια απάντησε στα πικρόχολα σχόλια που κυκλοφόρησαν για τη γυμνόστηθη πορεία της: «Η άνεση που νιώθω με το σώμα μου δεν πρέπει να υπαγορεύεται από το πώς με βλέπουν οι άλλοι. Ωστόσο, δεν επιθυμώ να επιβάλω αυτή τη θέα σε κανέναν. Αν δεν σας αρέσει αυτό που βλέπετε, μπορείτε απλά να με κάνετε unfollow». Τι ωραία λοιπόν που το Twitter δεν έχει κανένα πρόβλημα με το γυμνό στήθος…

Ο δίκαιος και ωραίος αγώνας της Scout Willis για την απελευθέρωση της θηλής πρέπει να κάνει τους γονείς της ιδιαίτερα υπερήφανους που έβγαλαν μια τέτοια αγωνίστρια! Μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο…