Η μία είναι η καταξιωμένη Βασίλισσα της ποπ και ξέρει εδώ και χρόνια πώς να στρέφει πάνω της το ενδιαφέρον και τα φώτα της δημοσιότητας. Η άλλη έχει λιγότερα από τα μισά της χρόνια αλλά έχει επίσης καταφέρει μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να τραβήξει την προσοχή και να προκαλεί με τις εμφανίσεις της.

Madonna και Miley Cyrus έκαναν ένα ξεχωριστό ντουέτο στη σκηνή του MTV και μάλιστα η Madonna ανέβασε φωτογραφίες από τη συνεργασία τους στο Instagram γράφοντας: «Don’t ever Tell us We Can’t STOP!», ενώνοντας τους τίτλους των τραγουδιών «Don’t Tell Me», που είναι δικό της και του «We Can’t Stop» της Cyrus.

Στις πρόβες η Madonna «αντέγραψε» την περίφημη πόζα της Cyrus με τη γλώσσα έξω. Η Miley έχει πάντως σίγουρα πολλές «αναφορές» στη σταρ, σε ό,τι αφορά τις εμφανίσεις αλλά και τις προκλήσεις.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η 55χρονη Madonna συνεργάζεται με καλλιτέχνες πολύ μικρότερης ηλικίας. Στα MTV Video Music Awards είχε εμφανιστεί με την Britney Spears και την Christina Aguilera τραγουδώντας την επιτυχία της «Like A Virgin».

Δείτε τις φωτογραφίες