Για την «on air» πρόταση που της έκανε ο Γιάννης Λάτσιος να βρίσκεται στον επόμενο κύκλο του «Dancing with the stars» μίλησε η Νικολέττα Καρρά και αποκάλυψε ποιον θεωρεί φαβορί για τη νίκη.

«Ο κ. Λάτσιος δεν μου έκανε εκείνη την ώρα την πρόταση να συμμετέχω ως διαγωνιζόμενη στο «DWTS», μου είχε κάνει πέρυσι τη συγκεκριμένη πρόταση και μου την ξαναέκανε φέτος. Απλώς, οι δικές μου επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου το επέτρεπαν φέτος να συμμετέχω. Το ήθελα πάρα πολύ, αλλά δυστυχώς δεν γινόταν. Εύχομαι, πάντως, να συμβεί και δεν το έχω κρύψει ποτέ ότι θα ήθελα να συμμετάσχω στο συγκεκριμένο σόου», δήλωσε στο περιοδικό «TVGlam».

Όπως ανέφερε παρακολουθεί το σόου και της αρέσει πολύ γιατί «είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να βοηθηθούν κάποιοι άνθρωποι που το έχουν ανάγκη». «Είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο σκοπός είναι φιλανθρωπικός και ακόμη θεωρώ πως πρόκειται για ένα σόου που δεν έχει… κατινιές, ίντριγκες και σέβεται τον εαυτό του», πρόσθεσε.

«Φαίνεται ότι δουλεύουν πάρα πολύ και μου αρέσουν πολύ. Από ένα σημείο και μετά, επειδή είναι όλοι οι παίκτες πλέον περίπου στο ίδιο επίπεδο, τα πλεονεκτήματα του ενός είναι οι ελλείψεις του άλλου. Με λίγα λόγια, θέλω να πω ότι εξαρτάται από την ώρα και τη στιγμή, την ημέρα και τη χορογραφία το πώς θα αποδώσει ο κάθε παίκτης. Είμαστε στην τελική ευθεία και ούτε ξέρω ούτε θα ήθελα να πω ποιος πιστεύω ότι θα βγει πρώτος. Νομίζω, πάντως, ότι οι παίκτες που έχουν απομείνει είναι πάνω-κάτω στο ίδιο επίπεδο και θα εξαρτηθεί από τη στιγμή και την ημέρα ποιος θα είναι ο νικητής», είπε η Νικολέττα Καρρά.