Για την εμπειρία της μητρότητας μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Μου φαίνεται περίεργο που ξυπνάω το πρωί και η σκέψη μου είναι σε έναν άλλο άνθρωπο. Είμαι πολύ τυχερή, έχω ένα πολύ γλυκό πλασματάκι. Νομίζω κάθε μαμά με το πρώτο της παιδί παθαίνει έναν έρωτα. Τα βλέπει όλα μοναδικά» εξομολογήθηκε.

Ωστόσο, όπως παραδέχτηκε μιλώντας στο φακό της εκπομπής «Το Πρωινό», η παρουσία του μωρού δεν αφήνει ανεπηρέαστη την προσωπική σχέση.

«Εννοείται ότι το κομμάτι έρωτας και προσωπική σχέση περνάει ένα πατατράκ. Το ενδιαφέρον, την προσοχή και τη σημασία την έχει κάποιος άλλος και όχι ένας από το ζευγάρι», δήλωσε η γνωστή παρουσιάστρια.

Όσον αφορά τη σχέση της με την τηλεόραση, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Θέλω να ξανακάνω και τηλεόραση, αλλά δεν αγχώνομαι. Έχω μια πολύ καλή σχέση με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1, παρά το γεγονός πως πέρασε στον κόσμο ότι είχαμε κάποια κόντρα λόγω της διακοπής της εκπομπής μου. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει! Το θέμα είναι να υπάρξει μια συγκεκριμένη ευκαιρία που θα σκεφτούν εμένα και εγώ θα νιώσω πως μπορώ να κάνω. Είμαι ανοιχτή όμως!».