Την κορυφή των βρετανικών τσαρτς απολαμβάνει για ένατη φορά στην καριέρα του ο Robbie Williams, με το νέο διπλό CD που κυκλοφόρησε μόλις στις 11 Οκτωβρίου να έχει σχεδόν εξαντληθεί από τα ράφια των δισκοπωλείων.

Το «In and Out of Consciousness» καλύπτει την πορεία του Williams από το 1990 έως το 2010 και περιλαμβάνει μερικές από τις γνωστότερες επιτυχίες του όπως το Angels, το Let Me Entertain You, και το Everything από την εποχή των Take That.

Ο 36χρονος καλλιτέχνης έχει πουλήσει περισσότερα από 57 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως και έχει τιμηθεί με τα περισσότερα βρετανικά βραβεία μουσικής από οποιανδήποτε άλλο καλλιτέχνη.

Μετά τους Take That, με τους οποίους έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, ακολούθησε σόλο καριέρα που τον εκτόξευσε στην κορυφή. Η πολυσυζητημένη προσωπική του ζωή δίνει δε τροφή για σχόλια σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ.

Στη δεύτερη θέση του καταλόγου των πωλήσεων βρίσκεται το άλμπουμ Disc-Overy του London Rapper και στην τρίτη θέση είναι ο βετεράνος μουσικός και τραγουδιστής Cliff Richard με το άλμπουμ του «Bold as Brass».