Τις μελλοντικές της αντικαταστάτριες προετοιμάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους μαθαίνει τα μυστικά της παρουσίασης και του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να έρχεσαι σε επαφή με νέους ανθρώπους γεμάτους όνειρα και φιλοδοξίες», εξομολογείται η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλώντας για την θέση της στην Σχολή Δημοσιογραφίας.

«Ούτε συστήνομαι ξαφνικά ως καθηγήτρια, ούτε άλλαξα επαγγελματική ρότα. Απλά νιώθω τυχερή που κάθε εβδομάδα συναναστρέφομαι με περίπου 80 παιδιά προσπαθώντας να μοιραστώ μαζί τους ό,τι ξέρω για την παρουσίαση και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, που είναι και το μάθημα που τους διδάσκω. Θα έλεγα ότι αυτή η επικοινωνία είναι πρωτόγνωρη και αναζωογονητική. Αυτό που μου αρέσει στα παιδιά είναι ότι δεν σου χαρίζονται. Αν δεν έχεις κάτι να τους πεις την έβαψες», δήλωσε σε συνέντευξή της που παραχώρησε στο Πρώτο Θέμα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνεχίζει: «Ευτυχώς μέχρι στιγμής τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Το “κυρία Σταματίνα” μόνο δεν έχω συνηθίσει ακόμα αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι μου αρέσει όπως ακούγεται», καταλήγει.