Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Ζέτα Μακρυπούλια και μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση, τη συνεργασία της με τον Σταμάτη Φασουλή στο «Παλλάς», αλλά και για τα συναισθήματά της σχετικά με το Dancing With The Stars σήμερα.

\Για την επιλογή της να απέχει από την τηλεόραση, η Ζέτα Μακρυπούλια τόνισε πως : «Δεν είμαι στην τηλεόραση γιατί αυτό που κάνω φέτος στο θέατρο είναι τόσο πολύ δύσκολο και θέλει τέτοια αφοσίωση που δεν μπορείς να μοιραστείς. Αν δεν είσαι μέσα σε αυτό, ίσως και να μη μπορείς να το καταλάβεις. Δεν είναι οι συνηθισμένες πρόβες θεάτρου. Είναι πολύ κουραστικό, είναι ατέλειωτες οι ώρες πρόβας και είναι πολλά και τα παράπλευρα. Δηλαδή ο χορός και το τραγούδι για να έρθουν σε ένα επίπεδο, έχει μια τεχνική από πίσω αν δεν κάνεις μιούζικαλ δεν τη ξέρεις και όταν σου τυχαίνει για πρώτη φορά πρέπει να αφοσιωθείς πάρα πολύ σε αυτό», ενώ συμπλήρωσε με νόημα: «Τα έφεραν έτσι τα πράγματα φέτος, έκλεισαν κάποιοι κύκλοι. Τώρα πια που έχω ανοίξει αυτόν τον κύκλο, μπορώ να σου πω ότι ίσως και να μην τα κατάφερνα», ενώ στην ερώτηση της Ελένης για το πότε θα επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό, η διάσημη παρουσιάστρια δήλωσε πως «Όταν θα έχω χρόνο, θα μπορέσω να αφοσιωθώ σε κάτι άλλο. Την αγαπώ την τηλεόραση. Δεν έχω κατηγορηθεί για αυτό άλλωστε; Δεν την απαρνήθηκα, αλλά ήρθαν έτσι τα πράγματα γιατί κάνω κάτι στο θέατρο που είναι όνειρο για μένα».

Σχετικά με την πρόταση που δέχτηκε για το «Μερικοί Το Προτιμούν Καυτό», δήλωσε πως «με πήρε ο Σταμάτης Φασουλής κάποια στιγμή, ένα μεσημέρι και μου είπε “Σε θέλω για το Μερικοί Το Προτιμούν Καυτό”. Πρέπει να έπλενα πιάτα εκείνη την ώρα, κάτι τέτοιο έκανα… Σταμάτησε λίγο ο χρόνος! Για να είμαι ειλικρινής, η αλήθεια είναι ότι συζητούσα κάτι άλλο θεατρικό. Ήταν μουσικοχορευτικό και εκείνο. Του είπα ότι είμαι θετική, ήταν σαν να είπα “ναι”, αλλά του είπα πως θα τον πάρω εγώ λίγο αργότερα. Ήθελα να είμαι εντάξει με τους άλλους ανθρώπους που μιλούσα».

Η Ζέτα Μακρυπούλια, αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη «Έχω αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή μου και τον χαρακτήρα μου. Νομίζω ότι αυτό που μου πήρε πολύ καιρό είναι το γεγονός ότι ο άλλος άνθρωπος δεν είμαι εγώ και δεν σκέφτεται και νιώθει απαραίτητα όπως εγώ. Επίσης, μπορεί να μη θέλει απαραίτητα αυτά που θέλω κι εγώ», ενώ για την προσωπική της ζωή παραδέχτηκε: «Επειδή θεωρώ ότι είμαι μια γυναίκα που έχει πάρει της ζωή στα χέρια της, από ό,τι έχει φανεί δεν μου είναι δύσκολο να κάνω σχέσεις. Επίσης, ήταν υπέροχο και το διάστημα που ήμουν μόνη μου γιατί έπρεπε να το ζήσω. Ίσως επειδή δεν το έκανα, όταν έπρεπε. Ήταν η πρώτη στιγμή στη ζωή μου που αισθάνθηκα εντελώς ελεύθερη».

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στο νέο κύκλο του Dancing With The Stars, που έγινε χωρίς εκείνη στη θέση της παρουσιάστριας.

«Την πρώτη Κυριακή που βγήκε στον αέρα εγώ είχα πρόβες. Για ένα διάστημα, κάποια στιγμή σε ένα διάλειμμα, κάπου το μεσημέρι μου ήρθε αυτό το συναίσθημα του ότι θα ήμουν εκεί, θα έβλεπα τα ζευγάρια. Άρχισα να λειτουργώ όπως θα έκανα, αν ήμουν εκεί. Μετά φυσικά με πήρε η πρόβα και το ξέχασα».