Στο «Πρωινό Mou» ήταν καλεσμένη η Αγγελική Λάμπρη και μίλησε για το μωρό της, το σύντροφό της, αλλά και για τη σχέση της με τα κοινωνικά δίκτυα.

«Η μπέμπα μου είναι όλη μου η ζωή, όλα τα άλλα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα» ανέφερε, ενώ σχετικά με την σκέψη του γάμου και της βάπτισης της κόρης της ανέφερε: «Βαριέμαι τη διαδικασία του γάμου, δεν το είχα ποτέ σαν όνειρο. Σκεφτείτε ότι δεν είχαμε σκοπό να κάνουμε κανονική βάφτιση στην μπέμπα, αλλά να πάμε στο δημαρχείο για “ονοματοδοσία”. Όμως οι νονοί, ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Μιχάλης Μαρίνος, μας έπεισαν κι έτσι θα κάνουμε βαφτίσια στην εκκλησία, κανονικότατα».

Όσον αφορά τη σχέση της με την τεχνολογία, η Αγγελική Λάμπρη αποκάλυψε στον Πέτρο Κωστόπουλο: «Δεν ξέρω καθόλου από internet, δεν μου αρέσει η ιδέα ότι ο καθένας μπορεί να μπει, να γράψει και να πει για τον οποιονδήποτε ό,τι θέλει. Γι’ αυτό δεν την γουστάρω την τεχνολογία», προσθέτοντας: «Δεν έχω ούτε facebook ούτε twitter. Οι λογαριασμοί που υπάρχουν δεν είναι δικοί μου, είναι μια βλαμένη που έχει βάλει το όνομά μου κι είναι και ανορθόγραφη κιόλας!».