Μπορεί να γνωρίζουμε πολλά, και πολλές φορές… αδιανόητα πάρα πολλά για τη ζωή των διασήμων, όμως υπάρχουν μερικές λεπτομέρειες που ίσως να μην είχατε ακούσει ποτέ!

Όπως για παράδειγμα, τι σχέση μπορεί να έχει ο λόρδος Βόλτεμορτ από το Χάρι Πότερ με το βασιλικό θρόνο της Αγγλίας;

1. Oona Chaplin και Charlie Chaplin
Συγγενική σχέση: Εγγονή/παππούς

Η ηθοποιία κυλά στο αίμα των Chaplin. Σχεδόν έναν αιώνα μετά την καθιέρωση του παππού της ως έναν από τους πρώτους μεγάλους κινηματογραφικούς αστέρες, η Oona Chaplin ανέλαβε το ρόλο της Robb Stark στο Game Of Thrones.

2. Daisy Lowe και Gwen Stefani
Συγγενική σχέση: Θετή κόρη/θετή μητέρα

Το 2004 η Lowe ανακάλυψε ότι ο πατέρας της ήταν ο frontman του ροκ συγκροτήματος Bush, Gavin Rossdale, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την Gwen Stefani από το 2002.

3. Max Irons και Jeremy Irons
Συγγενική σχέση: Γιος/πατέρας

Ο 27χρονος Max έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις ως ηθοποιός στις ταινίες The Host και The White Queen. Βέβαια, μάλλον έχει αρκετό δρόμο μπροστά του για να φτάσει το ταλέντο του πατέρα του.

4. Holly Valance και Benny Hill
Συγγενική σχέση: Μακρινά ξαδέρφια

Ο παππούς της σταρ της αυστραλιανής σαπουνόπερας Holly Valance ήταν πρώτος ξάδερφος με τον τηλεοπτικό Ernie στο The Fastest Milkman in the West.

5. Redfoo και Berry Gordy
Συγγενική σχέση: Γιος/πατέρας

Ο ιδρυτής μιας από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες δισκογραφικές εταιρείες, της Motown, είναι ο πατέρας του περίεργου εκείνου τύπου που έκανε επιτυχία με το κομμάτι «Sexy and I Know It».

6. Cherie Blair και John Wilkes Booth
Συγγενική σχέση: Μακρινά ξαδέρφια

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας είναι μακρινή συγγενής με το δολοφόνο του Abraham Lincoln.

7. Mariah Carey και Ashley Cole
Συγγενική σχέση: Πολύ, πολύ μακρινά ξαδέρφια

Σε μια συνέντευξή της το 2007 η Mariah Carey είχε πει: «Είναι συναρπαστικό. Η γιαγιά μου ήταν Cole προτού παντρευτεί, και απ’ ό,τι φαίνεται έχει την ίδια καταγωγή με τους προγόνους του Ashley στην Αλαμπάμα».

8. Halle Berry και Sarah Palin
Συγγενική σχέση: Κανείς δεν ξέρει

Το λιγότερο ακούγεται άστοχο εντελώς, ωστόσο σε μια συνέντευξή της στο Extra η χολιγουντιανή σταρ είχε πει: «Κάποιος μου είπε ότι είμασταν μακρινοί συγγενείς. Και ας είμαστε ειλικρινείς, αν δεν ήταν αλήθεια, δε θα το έλεγαν».

9. Kate Middleton και Guy Ritchie

Συγγενική σχέση: Έκτα ξαδέρφια

Μπορεί η σχέση τους να είναι… μακρινή, ωστόσο φαίνεται ότι η μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας είχε κάποτε… συγγενική σχέση με τη… «βασίλισσα της ποπ», όταν εκείνη ήταν παντρεμένη με τον Guy Ritchie.

10. Πρίγκιπας Κάρολος και Λόρδος Voldemort
Συγγενική σχέση: Όγδοα ξαδέρφια

Πίσω από τον λόρδο Βόλντεμορτ κρύβεται ο ηθοποιός Ralph Fiennes, ο οποίος έρχεται από… καλή οικογένεια, καθώς είναι όγδοος ξάδερφος με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου.