Για την επιστροφή της στο μιούζικαλ «Chicago» στο οποίο πρωταγωνιστεί, τις προτιμήσεις της στην τηλεόραση, αλλά και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει στο μέλλον μια πρωινή εκπομπή, μίλησε στο περιοδικό «TV Zapping» η Σμαράγδα Καρύδη.

Σχετικά με τις προτιμήσεις της στην τηλεόραση, η γνωστή ηθοποιός είπε «Ταινίες κυρίως, βλέπω ειδήσεις αλλά μαυρίζει η καρδιά μου και το μετανιώνω. Τι άλλο έχει η τηλεόραση; Επαναλήψεις σειρών του 90 και τούρκικα που τα βαριέμαι φρικτά».

Όσο για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει κάποια στιγμή στο μέλλον μια πρωινή εκπομπή, η Σμαράγδα Καρύδη απάντησε: «Το βλέπω πολύ δύσκολο να ξυπνάω τόσο νωρίς και να παρουσιάζω μια ζωντανή εκπομπή. Χλωμό μου κάνει, αλλά έτσι που έχουν γίνει τα πράγματα, ποτέ μη λες ποτέ! Αν δεν είχα το θέατρο- ευτυχώς το έχω – και είχα οικονομική ανάγκη, μπορεί και να το αποφάσιζα, τι να σου πω».

Τέλος, για τον ρόλο που υποδύεται στο φημισμένο μιούζικαλ, πρόσθεσε: «Δεν θα ήθελα να είμαι τόσο έγκλημα, όσο εκείνη, γιατί δολοφονεί. Αλλά λίγο πιο “έγκλημα” καλό θα ήταν να γίνομαι κάποιες φορές».