Για τη γνωριμία της με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και την συνεργασία της με την ομάδα του Μες Στην Καλή Χαρά μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο περιοδικό «TVGlam».

Η νεαρή παρουσιάστρια ανέφερε σχετικά με το πώς εξελίσσεται η συνύπαρξή της με τη Ναταλία Γερμανού και την υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής: «Πολύ ομαλά και όμορφα θα έλεγα. Με τον καιρό γνωριζόμαστε όλοι καλύτερα, ανοιγόμαστε περισσότερο και εκτυλίσσεται μια υγιής συνεργασία. Νομίζω ότι αυτό φαίνεται κιόλας».

Όσο για την πρώτη γνωριμία και τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, αφού πριν την ένταξή της στην ομάδα του «Μες στην καλή χαρά», είχε εργαστεί ως μοντέλο στην εκπομπή «Ελένη», η ίδια εξήγησε:

«Ένιωσα περίεργα, με την έννοια ότι είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω και βλέπω στη μικρή οθόνη και ξαφνικά βρέθηκα να την έχω απέναντί μου και να της μιλάω. Δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Φαντάσου, θυμάμαι τον εαυτό μου ανάμεσα σε πλήθος ανθρώπων να προσπαθώ να δω τον “Πρωινό καφέ” […] Γνώρισα μια επαγγελματία και πάνω από όλα έναν άνθρωπο».