Η Ευαγγελία Αραβανή στην πιο πρόσφατη συνέντευξή της στο εβδομαδιαίο περιοδικό Hello, αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της με τον Ηλία Βρεττό και όσα έχουν ακουστεί.

«Ποτέ δε μου άρεσε να προκαλώ ή να προβάλω την προσωπική μου ζωή. Ξέρω ότι είναι φυσιολογικό να υπάρχει ενδιαφέρον για τους ανθρώπους που βρίσκονται σε προβεβλημένες δουλειές και οι δημοσιογράφοι θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους. Πολλές φορές έτυχε να βγει κάτι προς τα έξω, αλλά ούτε διέψευσα ούτε επιβεβαίωσα. Αν με συναντήσει κάποιος φωτογράφος έξω, με συνάντησε. Δεν είναι στο χέρι μου να ελέγχω τα πάντα», δήλωσε η εστεμμένη των καλλιστείων.

Όταν ρωτήθηκε αν είναι καλύτερο να αποδεχτεί μια σχέση για να νιώσει πιο άνετα, η Ευαγγελία απάντησε: «Σε αυτό έχετε εν μέρει δίκιο, γιατί με έχουν συνδέσει με πρόσωπα που ούτε καν γνωρίζω. Δεν είναι ότι δεν θέλω να παραδεχτώ κάτι που υπάρχει στη ζωή μου, απλώς δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου. Είμαι κάπως προληπτική, ξέρετε. Φοβάμαι το κακό μάτι».

Το να μιλήσει για τον Ηλία Βρεττό λέει: «Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό, αλλά δεν είμαι ο άνθρωπος που θα μιλήσει για την προσωπική του σχέση», ενώ έκλεισε δηλώνοντας στο περιοδικό: «ζω μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο και νιώθω ολοκληρωμένη ως άνθρωπος».