Καλεσμένη στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Αυτοψία» ήταν η Έλλη Κοκκίνου και μίλησε για τον παιδικό σταθμό που άνοιξε πρόσφατα και το ρίσκο που πήρε, ενώ παράλληλα έδωσε τις δικές της συμβουλές σε όσους σκέφτονται να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση.

«Με φόβιζε ότι δεν θα μπορούσα να κάνω αυτά που έκανα πριν, το πρωί. Πραγματικά δεν έχω καθόλου χρόνο για τον εαυτό μου γιατί φεύγοντας αφιερώνω τον χρόνο μου στο παιδί μου και γύρω στις 10:30-11.00 έχω πέσει να κοιμηθώ νεκρή. Με τη δουλειά αυτή αγχώθηκα πάρα πολύ. Έμαθα να κάνω και ταμείο, έσοδα-έξοδα, κάτι που δεν χρειαζόταν μέχρι χθες. Άρχισα να μπαίνω μέσα, γιατί είναι λογικό, είναι δύσκολο να εμπιστευτούν αλλιώς οι γονείς».

Η τραγουδίστρια μίλησε και για τον ρατσισμό που βίωσε από γονείς που δεν ήθελαν να εμπιστευτούν τα παιδιά τους στον παιδικό σταθμό μίας τραγουδίστριας: «Μου το παραδέχτηκε μια κυρία, εξαιρετική μητέρα, η οποία έφερε την κόρη της. Ό,τι ρατσισμό έχει δεχτεί και εκείνη στη δουλειά της, ως μητέρα πήγε να το κάνει και σε μένα – άθελά της. Δεν είμαι εδώ ως παιδαγωγός, αλλά ως επιχειρηματίας και μαμά που θέλει να φέρονται στα παιδιά όπως θα ‘θελα να φέρονται στο δικό μου παιδί οι παιδαγωγοί».

Πώς βλέπει η ίδια επαγγελματικά το μέλλον της; «Είμαι 42. Στα 62 να τραγουδάω… δεν ξέρω. Μία ξέρω, τη Μαρινέλλα, δεν είμαι σαν τη Μαρινέλλα ούτε έχω τέτοιες βλέψεις. Βλέπω τον εαυτό μου να έχω κάνει κάποιες επιχειρήσεις ώστε να μπορώ και τότε να έχω έσοδα, να μην βρεθώ σε ανάγκη».

Τέλος η Έλλη Κοκκίνου έδωσε τη δική της συμβουλή στους νέους που σκέφτονται να ασχοληθούν με τον επιχειρηματικό χώρο.

«Με τον φόβο δεν πάει κανείς μπροστά, μόνο με την τόλμη. Πρέπει να σκεφτεί κάτι έξυπνο και όχι κάτι που κάνουν όλοι και υπάρχει σε κάθε τετράγωνο. Μια καλή ιδέα και τόλμη. Ο φόβος μόνο πίσω μας πάει».