Η Beyonce κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή κάνει καθηλώνει τους θαυμαστές της. Όμως από τις 7 Ιανουαρίου του 2012, η ζωή της άλλαξε ριζικά και πρωταγωνίστρια στη ζωή της πια είναι η κόρη της Blue Ivy.

Η Beyonce ποζάρει για το εξώφυλλο της Vogue και το τεύχος Μαρτίου και για πρώτη φορά μιλάει για το πώς αισθάνεται με τη γέννηση της πρώτης της κόρης.

«Το μητρικό ένστικτο ήταν πολύ έντονο καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου και πίστευα ότι δεν θα νιώσω κάτι περισσότερο μέχρι που είδα το μωρό μου. Κατά τη διάρκεια του τοκετού ένιωσα έναν ισχυρό δεσμό με το παιδί μου. Κάθε φορά που είχα μια σύσπαση, φανταζόμουν ότι το μωρό μου σπρώχνει για να ανοίξει μια πολύ βαριά πόρτα και δεν είχα την πολυτέλεια να σκεφτώ τον δικό μου πόνο», είπε η Beyonce και συνέχισε.

«Φανταζόμουν ένα μικρό βρέφος να κάνει μόνο του όλη τη δουλειά και δεν μπορούσα να σκεφτώ τον δικό μου πόνο. Ξέρω ότι ακούγεται τρελό, αλλά μιλούσα με την κόρη μου».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποκάλυψε πώς η ημέρα που γέννησε τη μικρούλα Blue Ivy ήταν η καλύτερη της ζωής της και δίπλα της είχε όλους τους αγαπημένους της ανθρώπους.


Όσο για ένα δεύτερο παιδί; Η Beyonce λέει ότι θέλει σίγουρα να κάνει άλλο ένα παιδί, αλλά δεν ξέρει πότε.

«Όταν ήμουν πιο νέα υπήρχαν στιγμές που έλεγα ότι δεν θα έκανα παιδιά. Μετά έλεγα ότι θα κάνω τέσσερα και τώρα είμαι σίγουρη ότι θέλω να κάνω άλλο ένα παιδί, αλλά δεν ξέρω πότε», είπε.

Στη συνέχεια της συνέντευξής είπε ότι η γέννηση της κόρης της, την γέμισε με αυτοπεποίθηση.


«Έχω πια μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το σώμα μου, είτε είμαι πιο παχουλή, είτε πιο αδύνατη. Αισθάνομαι πια γυναίκα, θηλυκό. Πιο αισθησιακή από ποτέ και δεν ντρέπομαι γι’ αυτό. Δεν αισθάνομαι ότι πρέπει να ικανοποιήσω κάποιον. Αισθάνομαι ελεύθερη, ενήλική και ώριμη. Μπορώ να κάνω ότι θέλω, να πω ότι θέλω, μπορώ να τα παρατήσω αν το θέλω και γι’ αυτό άλλωστε δούλεψα τόσο σκληρά», είπε.