Ο Στηβ Κακέτσης δεν συνηθίζει να μασάει τα λόγια του και μιλάει ανοιχτά για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή του τα τελευταία χρόνια λόγω της κρίσης.

«Αν και είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος, δεν παύει να έχουν γίνει κάποια πράγματα , τα οποία είναι απίστευτα και έχει αλλάξει δραματικά η ζωή όλων των Ελλήνων», δήλωσε στο Λοιπόν και συνέχισε:

«Είμαι 32 χρόνια εδώ και τα τελευταία 4 χρόνια βούλιαξα με ένα μαγαζί που είναι το πρώτο στην Αθήνα. Και λες: «Μου αξίζει εμένα αυτή η μεταχείριση μετά από τόσα χρόνια που εργάζομαι εδώ μέσα και έχω φάει τη ζωή μου;». Και ξέρεις ότι όλοι αυτοί που δουλεύουν και καθυστερείς να τους πληρώσεις θέλουν να πάρουν το γάλα του παιδιού τους. Είμαι από τους ανθρώπους που δεν θέλω να απολύω, δεν μπορώ να το κάνω αυτό».

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος προσπαθεί να βρει λύσεις όχι μόνο για το προσωπικό του, αλλά και για τους πελάτες του.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι δεν σκέφτεται να κάνει κάποιο άλλο επαγγελματικό άνοιγμα. «Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναγυρίσω στα μπουζούκια. Όταν ξεκινήσαμε , μας αντέγραψε όλη η Ελλάδα, τώρα πρέπει να προχωρήσουμε με άλλες , πιο πρωτοποριακές ιδέες, στο ίδιο πάντα μαγαζί».