Για τη σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκη, για το αν θα είχε δεσμό με μικρότερο άντρα καθώς και για την ψυχανάλυση που έχει κάνει, μίλησε η Μαρία Σολωμού.

«Στη σχέση παίζουν ρόλο πολλά, η χημεία, το timing, η μοίρα» είπε η ηθοποιός, η οποία τόνισε ότι θα σκεφτόταν να παίξει κάποια στιγμή μαζί με τον Μουζουράκη, αρκεί «πίσω από την πρόταση να μην κρυβόταν η προσπάθεια κάποιου να πουλήσει τη σχέση μας» είπε η Μαρία στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Πάνο Μουζουράκη!

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι δεν θα έκανε σχέση με έναν άντρα που θα ήταν δέκα χρόνια μικρότερός της: «Η ηλικία παίζει ρόλο για μένα. Με μεγαλύτερο θα ήταν πιο εύκολο. Τι να τον κάνω αν κάποιος είναι στη δεκαετία των 20; Εκεί νιώθεις ότι βγαίνεις βόλτα με τον γιο σου».

Τέλος, η ηθοποιός παραδέχθηκε ότι έχει κάνει ψυχανάλυση: «Είναι πιο εύκολο να μιλάς σε έναν άνθρωπο που δε σε γνωρίζει και μπορείς να πεις τα πάντα. Το νόημα της ψυχανάλυσης για μένα είναι ότι μπορεί ο άλλος να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις τα προβλήματά σου».