Μόνο με τα εσώρουχά της και στο… κρεβάτι της φωτογραφήθηκε η χυμώδης Kelly Brook, σε φωτογράφηση που έγινε για το περιοδικό FHM.

Στη συνέντευξή της η 32χρονη ηθοποιός και μοντέλο μίλησε για τη «σκοτεινή» πλευρά της πίσω από τη χαμογελαστή και ενθουσιώδη προσωπικότητά της.

«Μπορώ να γίνω λίγο κακιά στην πραγματική μου ζωή», είπε ενώ ετοιμάζεται να υποδυθεί μία μοιραία γυναίκα σε κωμωδία του Keith Lemon.

Η Brook απάντησε και για όσους τη χαρακτηρίζουν «bimbo»: «Τελικά απλά πορεύεσαι με αυτό, έτσι δεν είναι; Απλά συνεχίζω. Αν συνέχεια παλεύεις πράγματα κάνεις τον εαυτό σου δυστυχισμένο. Οπότε, αν κάποιος πει ‘θα είσαι ένα χαμογελαστό χαριτωμένο χυμώδες κορίτσι’ λες ‘εντάξει, θα είμαι και θα δω πού θα με πάει αυτό’. Μέχρι σήμερα με πήγε σε… όλο τον κόσμο, μπορώ να ξυπνάω χαμογελώντας και να πέφτω για ύπνο χωρίς να σκέφτομαι: ‘θέλω να με πάρουν στα σοβαρά’».

Η 32χρονη είχε κάτι να πει και για το χαρακτηρισμό «χρυσοθήρας» που κάποιοι χρησιμοποίησαν για εκείνη: «Δεν με απασχολεί», είπε. «Πληρώνω μόνη μου τους λογαριασμούς μου, δεν πήρα ποτέ τίποτα από κανέναν. Δεν παντρεύτηκε ποτέ ποδοσφαιριστή. Δεν παντρεύτηκε ποτέ κανέναν για τα λεφτά του».

Δείτε τις φωτογραφίες