Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έστειλε εξώδικο σε φίλο του, ο οποίος στο παρελθόν τον είχε βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές. Σε ποιον έστειλε εξώδικο και για ποιο λόγο; Ο παρουσιαστής έστειλε εξώδικο στον Κώστα Ιωάννου, στον πρώην σύζυγο της Σίσσυς Γιαννακοπούλου.

Ο λόγος; Σύμφωνα με τον παρουσιαστή, ο Κώστας Ιωάννου του είχε διαχειριστεί κάποια χρήματα του και τώρα ο Αντρέας θέλει να μάθει τι έχουν γίνει. Έτσι αποφάσισε να στείλει εξώδικο σύμφωνα με τη Σίσσυ Γιαννακοπούλου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την Σίσσυ με αφορμή μια ανάρτηση που έκανε στο facebook μας επιβεβαίωσε ότι ο παρουσιαστής όντως έστειλε εξώδικη πρόσκληση στον πρώην σύζυγό της με σκοπό να μάθει τι έχουν γίνει αυτά τα χρήματα.

«Ο Αντρέας ξύπνησε ένα πρωί και αποφάσισε να στείλει εξώδικη πρόσκληση στον πρώην σύζυγό μου με σκοπό να μάθει τι έχουν απογίνει τα χρήματά του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο κύριος Ιωάννου είχε ποτέ διαχειριστεί χρήματα του Αντρέα» είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ τόνισε ότι οι δυο τους ήταν κολλητοί και ο Κώστας Ιωάννου του είχε συμπαρασταθεί στις δύσκολες στιγμές και δεν περίμενε πως ο παρουσιαστής θα έστελνε εξώδικο! Η συνέχεια στα δικαστήρια…

Πηγή: gossip-tv.gr