Ότι η ζωή της χρωστάει έναν μεγάλο έρωτα δηλώνει η Έλενα Παπαβασιλείου, η οποία μίλησε για την σχέση της με τους άνδρες και την δημιουργία οικογένειας, ενώ τόνισε ότι θα συγχωρούσε την απιστία αρκεί… να μην ήταν σε δική της σχέση!

«Η ζωή μου χρωστάει έναν μεγάλο έρωτα», λέει η Έλενα στην εφημερίδα Real News και τονίζει ότι επειδή είναι δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες θα επιλέξει έναν βάτραχο!

Πάντως, όπως αναφέρει, ούτε οι πρίγκιπες την πλησιάζουν εύκολα, ούτε οι βάτραχοι, με την παρουσιάστρια να τονίζει πως «αν κάποιος θέλει να με προσεγγίσει επειδή βγαίνω στην τηλεόραση, τότε καλά κάνω αυτή την περίοδο και προτιμώ να είμαι με τις φίλες μου».

«Δεν έχω πρόβλημα να γίνεται αναφορά στο όνομά μου- είναι παρελκόμενο της τηλεοπτικής έκθεσης. Αισθάνομαι, όμως, άβολα όταν πρωταγωνιστώ σε ανύπαρκτα γεγονότα ή θίγονται αγαπημένα μου πρόσωπα», υπογραμμίζει η Έλενα, προσθέτοντας πως όσα ακούγονται για το τηλεοπτικό της μέλλον δεν ισχύουν πάντα αφού αυτή τη στιγμή είναι όλα στον αέρα, ενώ δεν κρύβει ότι θα ήθελε να δουλέψει με την Ελένη Μενεγάκη.

Παρά το γεγονός ότι την έχουμε δει σε αρκετές σέξι φωτογραφίσεις, η παρουσιάστρια τονίζει πως έχει κι αυτή τις ανασφάλειες της αλλά δεν τις φορτώνει στους άλλους, ενώ δηλώνει… και παραδοσιακή και γυναίκα στις σχέσεις της.

Όσο για το «καμπανάκι» της μητρότητας… «Φυσικά και με ενδιαφέρει η δημιουργία οικογένειας. Δεν θυσιάζω τα πάντα για την καριέρα και να γίνω μια αστεία φιγούρα που προσπαθεί μέσω της δημοσιότητας να αναπληρώσει τα συναισθηματικά της κενά.

Το καμπανάκι της μητρότητας, όμως, πιστεύω ότι το γεννάει μια καλή σχέση. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα μου έρθει ουρανοκατέβατα, όπως για παράδειγμα όταν με πιάνει λιγούρα για σοκολάτα», απαντά η Έλενα.