Την έντονη δυσφορία της για τις τόπλες φωτογραφίες της που δημοσιεύτηκαν σε εβδομαδιαίο περιοδικό και αναπαρήχθησαν από όλα τα υπόλοιπα Μέσα εξέφρασε η Βάνα Μπάρμπα.

Μιλώντας στο Star είπε: «Δεν μ’ αφήνετε στην ησυχία μου; Δεν κάνω κάτι άλλο, κάνω ό,τι κάνει όλος ο κόσμος.Δεν μπορώ να ξέρω που είναι οι παπαράτσι», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε.

«Ο κόσμος έχει σοβαρότερα προβλήματα. Δηλαδή εγώ πρέπει να απολογηθώ για κάτι που κάνει όλος ο κόσμος στην παραλία. Δηλαδή τι είναι αυτό; Είμαι κάπου, σε μια ερημιά, με το παιδί μου, με τις φίλες μου. Δεν το καταλαβαίνω, μ’ έχουν πάρει εκατό τηλέφωνα, είναι γελοίο το θέμα».

Στο θέμα των καυστικών σχολίων που έγιναν για τις φωτογραφίες ήταν ξεκάθαρη.

«Είναι ενοχλητικό γιατί πρέπει μονίμως να απολογούμαι για κάτι που είναι τόσο φυσικό για όλους και για εμάς είναι κάτι άλλο. Ειλικρινά σας μιλάω, έχουμε τόσα θέματα όλοι.Το βρίσκω και λίγο αστείο, δηλαδή έλεος! Πραγματικά, πιστέψτε με, περνάμε όλοι τόσο δύσκολα που δεν είναι τώρα για να ασχολούμαστε μ’ αυτά κι ας μ’ αφήσουν στην ησυχία μου. Δεν ενοχλώ κανέναν» είπε καταλήγοντας.

Όλα τα θέματα για το lifestyle και τη σόουμπιζ στο www.radar.gr