Με ένα κοκτέιλ πάρτι στο ξενοδοχείο «Ποσειδώνιον» στις Σπέτσες η τέως βασιλική οικογένεια του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ υποδέχθηκε τους επίσημους προσκεκλημένους, «γαλαζοαίματους» και μη, που θα παραστούν αύριο το βράδυ στο γάμο του γιου τους Νικόλαου με την Τατιάνα Μπλάτνικ. Η προσέλευση των επίσημων προσκεκλημένων, οι οποίοι αφίχθησαν με πολυτελείς θαλαμηγούς στο νησί, ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα.

Πλήθος τουριστών και κατοίκων που ήθελαν να πάρουν μια «πρόγευση» από τον πριγκηπικό γάμο που θα τελεστεί αύριο συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο. Πολλά εξάλλου ήταν και τα τηλεοπτικά συνεργεία από πολλές χώρες των βασιλικών οικογενειών που αναμένονται να φτάσουν στο νησί .

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου όπου θα τελεστεί αύριο στις 19.30 το μυστήριο έχουν τοποθετηθεί δύο μεγάλες ελληνικές σημαίες στο προαύλιο και άλλες δύο, μιαα ελληνική και μια βυζαντινή δίπλα στο κωδωνοστάσιο προμηνύοντας την αυριανή τελετή.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.