Μία εβδομάδα πολυτελών διακοπών πέρασε στο Ιόνιο η Όπρα Γουίνφρεϊ. Η διάσημη Αμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια έφτασε στη χώρα μας με το προσωπικό της lear jet.

Μαζί της ήταν ο σύντροφός της, Στένμαν Γκράχαμ, η πολύ καλή φίλη και στενή συνεργάτιδά της, Γκέιλ Κινγκ, καθώς και κάποιοι άλλοι φίλοι της.

Το αεροσκάφος της προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στις αρχές του μήνα. Κι από εκεί η Όπρα και η παρέα της πήγαν στην πλησιέστερη ακτή, όπου τους περίμενε ταχύπλοο για να τους μεταφέρει στο επιβλητικό θαλάσσιο παλάτι, το «Rising Sun», ένα από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα σκάφη στον κόσμο, στο οποίο πέρασαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η Όπρα έκανε κρουαζιέρα στο Ιόνιο. Θαύμασε τις ομορφιές της Κέρκυρας, των Παξών, της Λευκάδας και της Ζακύνθου. Αλλά ξεχώρισε την Κεφαλονιά. Γι’ αυτό και έκανε βόλτες στο νησί ινκόγκνιτο, παρέα με τη φίλη της, Γκέιλ.

Πήγε, όπως λένε μαρτυρίες κατοίκων, στην περιοχή της Λειβαθούς, προτιμώντας ήσυχες γωνιές σε μικρά χωριά. Επισκέφθηκε και την παραλία Σπαρτιά για να φάει θαλασσινά σε παραθαλάσσιο μαγαζί.

Όμως, οι διακοπές της γνωστής τηλεπαρουσιάστριας διακόπηκαν πρόωρα λόγω ενός δυσάρεστου νέου. Η μητέρα του συντρόφου της πέθανε και το ζευγάρι με την παρέα του επέστρεψε στις ΗΠΑ με το ιδιωτικό jet.

Πηγή: Espresso