«Δεν γίνεται να παίζεις είκοσι βίντεο και τα δεκαπέντε να είναι περί μπουμπούκου», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφερόμενος στην «εμμονή» που -όπως ο ίδιος υποστήριξε- έχουν μαζί του ο Λάκης Λαζόπουλος και η ομάδα της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα».

«Αυτό το “μπουμπούκος” που είχε πει η Ευγενία σε έχει τσακίσει, ε;» τον ρώτησε η παρουσιάστρια. «Η Ευγενία έκανε λάθος και το έχει παραδεχθεί η ίδια και έχει επίσης στεναχωρηθεί. Τι να κάνουμε τώρα; Να τη σταυρώσουμε;» απάντησε ο πολιτικός, συνεχίζοντας: «Κάθε φορά που το λένε, δεν στεναχωριέμαι εγώ -ειλικρινά στο λέω, από το ένα αυτί μου μπαίνουν, από το άλλο μου βγαίνουν. Στεναχωριέται η Ευγενία. Δηλαδή τι θέλουν; Να χωρίσω τη γυναίκα μου επειδή της ξέφυγε και το είπε αυτό στην τηλεόραση; Η Ευγενία δεν ήξερε στην αρχή καθόλου (την τηλεόραση). Ήταν καινούρια σε αυτό».

Τέλος, απαντώντας στις φήμες που ήθελαν τον γάμο του να περνάει κρίση, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξήγησε πως υπήρχε πολιτική σκοπιμότητα πίσω από τα εν λόγω δημοσιεύματα, προσθέτοντας πως δεν είχαν καμία απολύτως βάση.

Παράλληλα, δήλωσε τυχερός που τον «έχει ερωτευθεί μια γυναίκα που είναι λαμπερή, ικανή και υπέροχη μάνα», ενώ σε άλλο σημείο της συζήτησης δήλωσε: «Ο γάμος δεν είναι εύκολο πράγμα, οι σχέσεις των ανθρώπων δεν είναι εύκολο πράγμα. Είναι δύσκολο. Αλλά, μην κλαίγομαι. Έχω μια υπέροχη γυναίκα. Δεν είναι δύσκολο να είναι κανείς με την Ευγενία. Το αντίθετο».

Ακόμα, δε δίστασε να παραδεχθεί ότι ζήλευε πολύ όταν έβλεπε τη σύζυγό του να χορεύει στο «Dancing With The Stars».

«Ήταν μια δύσκολη στιγμή, Τατιάνα μου. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Όμως, το ότι είχα σκάσει από το κακό μου σημαίνει ότι δεν έβλεπα ότι χόρευε υπέροχα; Μα, ήταν καταπληκτική! Τι να κάνουμε τώρα;» ανέφερε χαρακτηριστικά.