Σικάτη η μητέρα, εκκεντρική η κόρη! Αυτό ισχύει σίγουρα στην περίπτωση της ποπ τραγουδίστριας Lady Gaga και της μητέρας της.

Η Cynthia Germanotta, μητέρα της Gaga, εμφανίστηκε στα εγκαίνια του συλλόγου που ίδρυσε για την εξάλειψη της παρενόχλησης στους νέους.

Το στυλ της δεν είχε καμία σχέση με αυτό της κόρης. Εμφανίστηκε φορώντας ένα απλό λευκό παλτό, σικάτη ενώ η κόρη της φορούσε ένα περίεργο καπέλο και πολλοί ήταν αυτοί που την παρομοίασαν με παγώνι.
 

Η Cynthia θα είναι πρόεδρος του Ιδρύματος της κόρης της και όπως είπε η ίδια η ημέρα ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστή για εκείνη καθώς η ίδρυση του συλλόγου ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

«Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για την κόρη μου και για εμένα φυσικά, αφού μοιραζόμαστε με όλους κάτι πάνω στο οποίο έχουμε εργαστεί εδώ κι ένα χρόνο και συζητάμε ακόμα περισσότερο».

«Μία κουλτούρα της αγάπης είναι απαραίτητη για την καταπολέμηση των καψονιών μεταξύ των μαθητών στα σχολεία και κατά της έλλειψης εμπιστοσύνης που έχουν οι έφηβοι στον εαυτό τους» δήλωσε η διάσημη τραγουδίστρια στο αμφιθέατρο του πανεπιστημίου το οποίο ήταν ασφυκτικά γεμάτο.

«Δεν είμαι εδώ για να σας δώσω μία απάντηση και δεν είμαι εδώ για να σας πω ότι μπορώ να λύσω αυτά τα προβλήματα» πρόσθεσε, ανακοινώνοντας την ίδρυση του “Born This Way”, το οποίο είναι και το όνομα του δεύτερου άλμπουμ της.

«Δεν είναι ένα ίδρυμα κατά των καψονιών. Είναι ένα ίδρυμα για την αυτονόμηση των εφήβων. Πρόκειται να αλλάξει το κλίμα στα σχολεία», σημείωσε η Lady Gaga.